percheron napísal:nasiel som to na stranke ikei...
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/50103086
ta horna je priskrutkovane medzi bocne..a su tam este dverene koliky do ktorych zapadaju dosky..tie stredove deliace podopieraju vrchnu. Mutne pozriet na obrazok ako som ho vlozil do fora ja.tak je u mne tak kniznica ulozena
vdaka za rady
jajko napísal:...som dal karimatku.ta je stlacena viac v castiach, kde su stojky, ale nie az na doraz,ze by bola uplne ako papier.myslite, ze by to mohol byt problem?...
jajko napísal:Zdravim.
mam taky problem.urobil som si stojan pod akva 450l z 18mm drevotriesky.
v miestach medzi stojkami sa mi po naplneni prehla doska asi 2mm.
jajko napísal:pod akva som dal karimatku.ta je stlacena viac v castiach, kde su stojky,
jajko napísal:myslite, ze by to mohol byt problem?to prehnutie je vidiet aj na fotkach. dakujem.
jajko napísal:ved ano. ale mne tam trosku vystupovali skrutky (komfirmaty), tak som nemal inu sancu.bola by, ale by som tie sroby musel viac zapustit.
Trencin napísal:Potrebujem poradit zriadujem 250litrove akva 100x50x50 chcem sa spytat ci by som mohol pouzit ako konstrukciu /stolcek/ hranoly klasicke a obyt OSB3doskami udrzi to? A chcem sa spytat ci by to udrzali aj tie OSB 3 dosky na principe klasickeho pisaceho stolika. cize dve dosky na bokoch jedna vzadu a jedna hore.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.