druha moznost je pouzivat google.
site:akva.sk stratila
a dostanes presne vysledky na tuto temu napriklad.
site:akva.sk stratila
Milan666 napísal:NO ja som rovnako samouk a neskrývam sa za to a uvítal by som tú maličkú tému o vyhľadávaní. Musel som to už takto povedať a viem určite, že zakladanie duplicitných tém poklesne, alebo sa úplne vytratia. Každý sa totiž ostýcha za to, že s PC mu to ešte nejde a tak je jednoduchšie založiť novú tému. Je jednoduchšie založiť novú tému ako už založenú pohľadať a tu bude asi pes zakopaný
astro napísal:pôvodne som nemal v úmysle sem prispieť, pretože mi to príde len ako mlátenie prázdnej slamy. nakoniec by som rád vyjadril svoj názor. jednoduchá odpoveď na otázku v názve tejto..
martin_s napísal:Navod na pridavanie fotiek do albumu uz niekde vo fore popisany je niekolkokrat. Co sa tyka navodu ako fotky orezavat, urobit kompresiu a pod. - to mas v navode ku konkretnym programom (grafickym editorom) ktore pouzivas. Nehnevaj sa, ale pridavat ich sem je podla mojho nazoru dost nezmysel, kedze ich je velke mnozstvo. To by sme sem uz mohli rovno popisat aj navod na obsluhu PC, navody k jednotlivym operacnym systemom, navody na pouzivanie internetovych prehliadacov...
hofi napísal:...
A divíte sa im?Tak sa ich opýtajme čo ich priviedlo k tomu,že už neprispievajú.Nech sa vyjadria ešte tý,ktorý tu zavítajú.
Možno nebudeme ani prekvapený.Možno to tu už bolo aj napísané.
TTjopo napísal:a ten navod na vyhladavanie tu niekde je nemozem ho najst![]()
![]()
![]()
Návod na pridávanie obrazkov na spravnom mieste je a nie je vobec tazke si ho najst.Ricardo963 napísal:Však práve, že je tu niekoľko krát,ale ale nie na správnom mieste...
arowana napísal:TTjopo napísal:a ten navod na vyhladavanie tu niekde je nemozem ho najst![]()
![]()
![]()
Dá sa elegantne problém vyriešiť, jednoducho zadať otázku do googlu a ten urobí prácu za teba. Dokonca ťa presne hodí do konkrétneho linku vo fóre.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.