strbino napísal: Teraz ked sa nieco udeje a niekto povie daj to na akvu tak je reakcia vzdy rovnaka, " naco iba ti nadaju" Teraz tu nazriem ledva na minutku.
Dovody tejto zmeny su u mnohych mojich znamych a u mna rovnake, no radsej ich nejdem rozvadzat.
No nerozumiem Ti celkom. Tvoja reakcia vyzera byt typu " Ja nieco viem, ale nepoviem, lebo na to musite prist najskor sami". Ked si otvorene povedal A povedz otvorene aj B. Potom mozeme o tom diskutovat ako to vidime ostatni a mozno s tym nieco aj urobime. Ja mam tiez pocit, ze akva stratila svoj lesk. Ale rozhodne to nie je tym, ze niekto niekomu "nada". Skusim moj pohlad na vec aj ked to vyznie asi drsne.
Ja to vidim tak, ze vaznejsie problemy nastali v dvoch fazach. Prva bola navrat Richarda na stranky akva. Rozputala sa tu prilis oniva diskusia, priznavam, ze aj mojim pricinenim. Toto sa vsak vymklo z ruk a uz to nebola diskusia o problemoch, ale o Richardovi. Kazdy sa citil povinny reagovat na kazdu narazku a pridavali sa stale novi ludia. A kedze sa to mazalo, ti co to pred tym necitali to nechtiac spustili znova.
Druhym problemom akvy, podla mna bolo zrusenie akvaria.sk. Zrazu nastal prival byvalich uzivatelov akvarie, ktori boli zvyknuty na iny typ diskusie ako na akva.sk. Kym sem tam pribudol nejaky novy uzivatel, aj maly pocet moderatorov to ustal v pohode. Teraz ale nastala situacia ked boli moderatori v zasadnom oslabeni

Riesenim je podla mna vyssi pocet moderatorov, ktori sa na akvu dostanu nie len vecer. Tuto funkciu som napriklad vyfasol aj ja