ako to prebieha

pokecame skusenosti hmmmmmmmmm
tipek napísal:tak teda pod AGATMI?? štvrtok cca o 17
a ako viem ,že kto ste neake spoznavacie znamienko ,nebudem chodit po stoloch a pytat sa či su akvaristi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tipek napísal:tak teda pod AGATMI?? štvrtok cca o 17
a ako viem ,že kto ste neake spoznavacie znamienko ,nebudem chodit po stoloch a pytat sa či su akvaristi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
strbino napísal:myslim ze caloghera neprehliadnes![]()
sami napísal:Ja som bol skor za skorsi termin aky bol povodne, ale hold ak sa neda pridem aj na 17,00 a odidem skor lebo nejdem na aute.
caloghero napísal:strbino napísal:myslim ze caloghera neprehliadnes![]()
to som az tak zle na tom?
VojO napísal:Ozaj kto mate navyse nejake plavajuce rastliny (lemna, pistia, limnobium, salvinia... hocico) bol by som rad ak mi prinesiete
Dexter napísal:VojO napísal:Ozaj kto mate navyse nejake plavajuce rastliny (lemna, pistia, limnobium, salvinia... hocico) bol by som rad ak mi prinesiete
Ne ze to co ti prinesiem potom nebudes chciet, je toho celkom dost...
tipek napísal:mimochodom nikto z nitry nechce cichlidu?? zebrovitu??
odin napísal:nepodaroval by niekto kusok z tejto rastlinky Heteranthera zosterifolia ?Ovsem ak hu ma.
sami napísal:Skoro som zabudol, az ked som videl v prispevku tu bojovnicu napadlo by ma, ze by som aj ja chcel trocha tej pistie aj 1-2 ks, dakujem ak niekto ma vymenim alebo odkupim.
tipek napísal:vojo : potom aj ja berem plavajuce ja mam plochy 90x33, a 40x25, a 33x28 ktore by som chel zaplnit hahahaahhaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
redskorpion napísal:...to caloghero: nejak to uz musis vybavit aby neprsalo.. najdi nejakeho dobreho šamana nech to zariadi..![]()
vyzera ze asi pridem,tak sa snaz..
Naspäť na Akva-stretká / burzy / súťaže
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.