denis napísal:no konecne sa aj na severe nieco organizuje, palec hore
no super vidim ze je aky taky zaujem o stretko tak by sa malo nieco zorgaanizovat a casom aj nejaky Zilinsky gulas zorganizovat,ale to chce klid
denis napísal:no konecne sa aj na severe nieco organizuje, palec hore
nanuska napísal:no neviem este porozmyslam, musim si zo sebou zobrat nejakeho ochrancu![]()
![]()
::a kdeze je ta luna ci co to? ja moc do mesta nechodim,.... vedela by som skor vymenovat vsetky akvaristiky-chovprodukty.
::PS:nemam cas chodievat do mesta, ale na vas si ten cas nejak predsa vyrobim, skusim sa este opytat jejdneho mojho kamarata(vek23)-akvarista. mozno by tiez isieu.
nanuska napísal:::a kdeze je ta luna ci co to?
nanuska napísal:::tak, teda na kedy sa dohodneme? ...aby som si mohla vybavit volno
nanuska napísal:::ja hlasujem za Templara, kedze tu je najstarsi![]()
co ty na to?
strbino napísal:no nedele mi vyhovuje,
len tu lunu neznam
nanuska napísal:::z kazdeho rozku trosku,... tak co templar das sa na to?
skinner napísal:Zdravim... Ja som tiez choval rybky par rokov (asi 2) ked som bol dietaa potom som mal asi 5 rokov pauzu a teraz uz 6 rokov pokracujem, ale co sa tyka rastlin som totalny zaciatocnik!!! Rastlinam sa venujem az ked som obiavil tuto stranku a pomohol mi Wild... Inac aj on je zo ziliny... Mozeme sa ho spytat...
So stretkom suhlasim... mam 19 rokov... Neviem kde je luna a skor by mi vyhovovalo stretko cez tyzden... Ale ak je to v nedelu o 17.00 tak sa dostavim...
nanuska: waw... Po 6 alebo 5 korun rastlinky ... to sa mi ani nesnivalo... Ja ich nekupujem ... Su podla mna prehnane drahe... Vatsinou tam maju ceny tak 35-90 sk za razstliny co skoro nemaju listy a su cele zozltnute :-/... Ale snad na tom stretku nieco zokseftujeme
Naspäť na Akva-stretká / burzy / súťaže
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.