Chrobak napísal:Ale ja sa nechcem zbavit slimakov .Tetraodony som kupila lebo sa mi pacia len chcem vediet ci zvladnu ulity ampularii,ci im nemam pomahat s drvenim. Ampularie budem chovat dalej ako krmivo.
No ak je reč o Carinotetraodon travancoricus tak to je zrovna jeden z tých, čo by mohli mať budúcnosť aj v spoločnom akva...milos797 napísal:jj, ja som ten obrazok dal iba aby som svoje indicie podlozil aspon trochu vizualne. ide ale asi o Carinotetraodon travancoricus.UŽ som sa ale dočítal že v spoločnom akva to nemá budúcnosť. ďakujem každopádne za rady
atiles napísal:ja ich mam 2 ks a sú to krásne rybičky, ale k slimákom a krevetám by som ich nedával, raz v období hľadania som si prikúpil malého, zlatého krabíka a behom piatich minút ho rozobrali ako bycikel aj ked sa chudák schovával kde len mohol, obávam sa že to isté sa stane aj v kombinácii s krevetami. blackmoly, gupky, ancistrusy sú v pohode možno budú mať len novú formu zadnej plutvy, mne napádali len jeden druh rýb, arius seemani ktoré boli štyrikrát také veľké ako ony
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.