Neni to zadna novinka,ale ale tuto rybku pry maji v CR ve Vivariu na Melniku.
Jestli tam maj tu modrou formu,tak by jiste stalo za to si pro ni skocit

Do minicka jak stvorena.
LANGosh napísal:Další z hezkých miniaturních tetřiček nabízených Vivariem... http://www.vivarium.cz/katalog_ryb/new/ ... lrodia.htm
Roman
Caw , mne sa tiez pacia tie miniaturne rybky ale ide o to ze ja ich nemozem kupiit 10-20ks do 530tky ci 340tky to by ako vyzeralo asi by som musel pozerat lupou ze kde su a v rastlinom akva ani nehovorim.Ja by som ich musel brat minimalne 50 aby krasne vynikli v akva lenze v tomto pripade to uz je dost narocne na prachy a nemozem ist len tak do obchodu dobry prosim si 50-100 tychto rybiek a vycalovat nejakych 5000-10000 naraz.Khanh napísal:Problem je,ze takove male rybky si koupi jen par nadsencu a pro vetsinu obycejnych akvaristu to jsou male nicky a vetsinou i predrazene..nemaji tuseni o hodnote takovych rybek.Napriklad Microrasbora erythromicron(mimochodem maji ji ve Vivariu)..velmi placha rybka,ktera v akvaristikach byva vybledla a muze pusobit obycejne..kdo by si takovou ryby koupil za 85Kc,kdyz muze mit barevnou neonku za 15Kc?
Pritom hlavne samecci jsou v dobrych podminkach krasni a maji krasne modre pruhy.
Raviolka napísal:Pořád se tam chystám zajet z Prahy, ať to vidím na vlastní oči, jestli se Vivárium aspoň vyrovná Biotopu![]()
Norman napísal:LANGosh: cestou do Prahy by som ja rad presiel cez Dritec aj MelnikTakze hadam sa niektori nasinci pridaju
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.