doors010 napísal:ten popis podla ktoreho si siel mal napisane ze po 10 dnoch mozes pustit ryby do akvaria????tak to pisal riadny magor...radsej citaj tu na fore ako zalozit akvarium ako ten tvoj popis ci co to mas...
Luker13 napísal:svetlo by mohlo pomoct.... ja mam podobny set... vsetko som vyhodil z krytu a dal tam 2x24W .... tebe bude stacit aj menej, pokial nemas co2 hnojenie.
doors010 napísal:zazracne to vodicky....rob ako myslis
horvi001 napísal:Zdravim som uplny zaciatocnik akvarium mam Marina rozmery 60x30x30,akvarium je nove a postupoval som presne podla popisu k nemu po 10 dnoch isli donho rybky a asi o 5 dni nato sa mi zacala vytvarat hneda riasa,postupujem podla rad na prvej strane ale ani po 3 tyzdnoch mi nemiznu aj ked je ich menej,cistim akvarium aj s vymenou 50% vody 2x do tyzdna a uz o 2 dni nato sa zacinaju vytvarat.Problem vidim so svetlom ,akvarium som kupil ako komplet a trubica je SUN-GLO ktoru ako citam nedoporucuje nikto ,neviete poradit najlepsiu trubicu ,ale musi byt 15w/46cm,teda inu neviem ci tam mozem dat,mozem dat nieco silnejsie napr 18W keby sa mi podarilo prerobit dlzka posunutim konektorov?bude treba vymenit starter a aj nieco viac?Design horneho krytu je velmi nestastny a svetlo svieti len na prednu polovicu akvaria ,preto som dokupil ponorne led svietidlo so 60 ledkami ale ani to akosi nestaci aj tak sa mi v miestach de svetlo svieti najsilnejsie vytvara hneda riasa,dakujem
alexnx napísal:aqua ma mozno 2 roky a kolko watov tam mam dat ?? ak chcem zabehnut aqua musim ho mat aspon tyzdne bez ryb ??
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.