update... Hydrocotyle som sa snazil ako tak drzat na uzde, ale posledne tyzdne som kvoli casu zanedbal strihanie, takze uz sa rozmohlo do neunosnej miery a nedalo sa na to uz pozerat, toto je foto pred nedelnajsou udrzbou:

- foto 26.05.2013
.. uz pomaly rybky nemali kde plavat, takze som chcel spravit radikalnejsi strih a z predu ju uplne vytrhat, ale ako som tak strihal strihal, isla nakoniec cela prec a ked som videl co je na dne, islo prec komplet vsetko vratane vody

a vrchnej polky strku, ktory som prepral, cize z beznej udrzby sa mi vyklula kompletka (ale uz bolo na case).. vysledok toho co z rastlin prezilo:

- foto 27.05.2013
Chcem ist teraz do niecoho pomalsieho, pred korene este pribudnu anubiasy z 20 l minicka (ktore idem konecne prerobit) a kobercek skusim z Marsilea hirsuta z 9 l minicka (ktore idem rusit - nestiham udrzovat) + cakam na Stauro od Figara, ktore bude niekde vzadu + semtam nahodne a stred + uplny predok necham cisty strk.
.. este jedno spomienkove video ked ta hydrocotyla este vyzerala ok (klik na HD):
https://www.youtube.com/watch?v=Nu5YE1tWMp4