Palmex.5kg napísal:Ja by som sa ujal zorganizovania.....avšak program si skúste nejak pripraviť VY, ja budem len tichý pozorovateľ, keďže moje skúsenosti stačia akurát tak začiatočníkom.Napíšte mi súkromnú poštu niečo na štýl prihlásenia aby som vedel akú veľkú miestnosť rezervovať. Mohlo by sa to zorganizovať niekedy v septembri. čo vy na to????
noiseless napísal:Palmex.5kg napísal:Ja by som sa ujal zorganizovania.....avšak program si skúste nejak pripraviť VY, ja budem len tichý pozorovateľ, keďže moje skúsenosti stačia akurát tak začiatočníkom.Napíšte mi súkromnú poštu niečo na štýl prihlásenia aby som vedel akú veľkú miestnosť rezervovať. Mohlo by sa to zorganizovať niekedy v septembri. čo vy na to????
Bola tu otázka že čo mi v PP chýba. Po celom Poprade som zháňal substrát (jemný kremičitý štrk čiernej farby). Niečo takéto: http://www.akvashop.sk/akvariovy-kremic ... ath=477_75 a ani za boha to nikde nemali. PET cENTER, u Tupého, na Okružnej, pri víkriku ... proste nikde nič. tak som kúpil jediné čierne čo mali a to štrk o zrnitosti možno pol centimetra, čo pre moje malá akva nie je veľmi vhodné. Síce mi už taký substrát asi nepomôže, ale ak by náhodou niekde v PP bol, za takú cenu ako som kúpil ten čo som kúpil (1,7€ za 2l), poprípade trochu vyššia, tak by som si ho zobral a akvárium prerobil (aj keď v ňom už mám floru aj faunu, ale snáď by som to nejako vymyslel) Takže ak bude k dostaniu takýto substrát, budem veľmi rád
Naspäť na Akva-stretká / burzy / súťaže
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.