Nechcem byt zlá, ale akosi v tom celkom popise cítim okatú reklamu. dizajnér mr.tabano
Na to kolko krát je spomenuté slovo ...dizajn..., tak obsah je silno chabý.
Teleso akvária- klasika
Teleso osvetlenia ma zaujalo a vynútim si rovnaké od mojho chlapa na Vianoce, nech mi také vymodeluje v práci v rámci svojho osobného volna (10 minút namiesto cikacej pauzy

).
pozadie, filter... obycajna klasika
ten koren- silné nic moc
Keby si napísal rovnaký text bez tých dizajnových a mr. tabanových tabano dizajn kecov- tak ti to pochválim, aké to más super, peknucké, dobrý nápad... ale okorenené tým masívnym TabanoDozajn zasypom- brekeke...
Z cítania a fotiek tu poznám iných borcov ktorí robia také akvária, ze clovek je v postkoitálnom OCH!!! uz len pri hrubom riesení pozadia, substrátu a jedného korena ...napr kajman, a tuná vincent sa citom pre malebnost formy a obsahu na neho silno dotahuje a iní... a nik z týchto borcov si nikdy nenapísal--- moj dizajn, mr.kajman dozajn, dizajn vincent v. g.
porad svjmu TD tabano dizajn kámosovi aby kukol tuná tých chlapov (a baby- taka Astrid- tá mala tiez parádny vkus pre harmoniu a detail). Ale za rozumnú cenu to na burze ako komplety popredáte len taký fukot, no prívlastok -dizajnové- tak to je akosi moc. Ja viem, je to teraz moderné, ale radsej hamovat ako banovat.