Menej radikálna možnosť nie je?slade14 napísal:Rozrezat ,ocistit a zlepit.
marlo napísal:Osobne by som asi isiel radsej do noveho akvaria.
STH napísal:ak je to akvarium uz zlepene a tecie a ty ho chces znova prelepit tak je to jednoduchsie ako ho znova zlepit ako nove...lespie povedane,ked to akvarium prelepis bude lepsie drzat nez ked bolo nove....
ziletkou odrez 1 tabulu a poriadne to vycisti a pouzi aj jemny brusny papier.tu tabulu znova prilep a zataz ju po celom obvode a mas to hotove...
.
Má to zvislé výstuhy, dole pri dne a aj hore pri vrchu a ešte je jedno hrubé sklo aj naprieč na vrchu akva. Takže výstuhy to má. Ja si osobne myslím, že som mal jednoducho smolu. Všetko sa môže pokaziť. Takže zase nemaj paniku.jany emm napísal:Pockaj ty si napisal ze ti ho lepila fy z Puchova ktora je specializovana na lepenie akva a ono zacalo tiect ? Myslim ze to by snad mali byt profici nie ?!?!? Mal si zvisle vystuhy ?
Prvdupovediac ma to velmi zaujima nakolko ja mam par dni doma takmer 500l akva od fy. z Puchova. Tvoj pribeh mi teda na pokoji isto nepridal
.
Zvislá výstuha, no v mojom akva sa na dne po jeho obvode nachádza nalepená ešte jedna vrstva skla, čiže to sklo duplovane spája steny a dno, ktoré sú takisto samozrejme zlepené. Toto sklo je na vrchu akva, kde sa takisto nachádza zlepené po obvode, čiže aj tu sú steny zduplovane spojené. Okrem toho je na vrchu akvária naprieč pás skla, ktorý k sebe priťahuje protiľahlé steny akvária. Neviem, či som to dokázal dobre popísať, ale proste je to taká výstuž. Tá sa nachádza na objemovo väčších nádržiach, kde je tlak vody väčší. Veď to akva sme trepali do bytu 3, ťažké je ako šlak. Sklá sú hrubé ako na výklade. Neviem,ale len samotné akvárium váži možno 100 kg.JanoT napísal:Ak sa mozem spytat, co je "zvisla vystuha"?
Ďakujem za povzbudenie, poviem aj susedom pod namiSTH napísal:ak nemas v spoji velke bubliny,alebo vela mansich na malom mieste tak sa nemusis nicoho bat
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.