zrnki napísal:zdravim akurat som dosiel z robotky a kuk do akva a mam tam 33°C...
zrnki napísal:po vypnutom osvetleni iba 32ale uy dnes tam bude ten ventilator a snad to klesne,predsa len 320w je dost
thomas111 napísal:Ja mam 27°C. Normalne mam takych 25. Skuste dat osvetlenie trocha vyssie nad akva. Mne vodu zohrievelo prave osvetlenie. Teplomer je novy, takze chybu vylucujem ...
Drakan napísal:Ja som v pondelok s hrozou zistil ze teplota v mojej 450 je mimo stupnice teplomera! (max. je na nom 30C). Kedze svietim styroma T5 HO 120cm trubicami bolo nacase zapojit moje dva naistalovane (bohuzial este nezapojene ventilatory), ktore mam v kryte akva. Jaden fuka vzduch dovnutra druhy zasa von. Po dvoch dnoch sa teplota ustalila na 28 C pricom v byte mam tu istu teplotu..
abba napísal:...inak este som nenasiel v aqua shopoch presny teplomer,mam doma 4 rozne teplomery a rozdiely su az 6stupnov.
To je dobry napad, to musim skusit aj ja lebo mam tiež 2 teplomery a každý inak meria.Igypop napísal:abba napísal:...inak este som nenasiel v aqua shopoch presny teplomer,mam doma 4 rozne teplomery a rozdiely su az 6stupnov.
Presnosť môžeš zistiť ľahko. Pokial to nie sú nalepovacie na sklo, tak si snimi zmeraj svoju teplotu. Zdravý človek má stabilnú teplotu cca 36,5°C
romanK napísal:mam problem moji zebrovnici maju 28 stupnov amozu mat max 22 stupnov ako ju schladim?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.