vikino napísal:A ryby si mozes kupit aj odo mna...nepredavam aussus![]()
pozri si v mojom albume.
keco999 napísal:chcem kupit disky ale neviem kde mam ist kazdy predava avsusmam aj CO2 proste vsetko co treba
len krasavcov najst je taske
ked tak chces tak tam mozes dat. Agamyxis pectinifrons ,Acanthicus adoniskenny napísal:ani prisavov, SAE ba ani panciernikov? kto mi to tam ocisti?
Nooooo tazko povedat.kenny napísal:este sa chcem spytat na tu vymenu... to myslite vazne ze menite az 1/2 vody tyzdenne? ved by ma z domu vyhodili kebyze kazdu sobotu miniem 200L... a to si neviem rpedstavit co robia ti ktori maju chovnu.... ked mam dobre zarastenu nadrz a kvalitny filter tak nestaci 1/5???
dakujem
keco999 napísal:chcem 8kusov peknych adolescentov. minule som bol v ke v akvaristike boli tam disky po 600sk ale taky sladsi mix. kto nerozumie tak kupi blut nie diskusa
kenny napísal:ani prisavov, SAE ba ani panciernikov? kto mi to tam ocisti?
Kubo napísal:Nooooo tazko povedat.kenny napísal:este sa chcem spytat na tu vymenu... to myslite vazne ze menite az 1/2 vody tyzdenne? ved by ma z domu vyhodili kebyze kazdu sobotu miniem 200L... a to si neviem rpedstavit co robia ti ktori maju chovnu.... ked mam dobre zarastenu nadrz a kvalitny filter tak nestaci 1/5???
dakujemZaklad akvaristiky je kvalitna cerstva voda a bez nej skoda zacat s akvaristikou.Polovicu vody menit nemusis , ale tretinka je OK. A hlavne zalezi na tom ake ryby tam mas a kolko ryb tam mas.
kenny napísal:no dobre to beriem ze treba mat cistu vodu...ale ako to funguje v chovni? kde maju povedzme 5000L vody.. to akoze kazdy tyzden meni 2500L vody? sak to by potom tie disky nestali 5-10E ale desat nasobne viac... nie?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.