V tejto téme by som rád predstavil svoj nový projekt, opäť 202ku, avšak s úplne novým dychom.
Názov nech si každý vyloží ako chce, má svoj dôvod. Prejdime však k akváriu a technike, takmer všetko po starom:
Akvárium: 100x45x45, 10mm float, bez výstuh, raz bude aj optiwhite, ale až keď budem veľký (hi,hi)

Objem: 202,5l
Filtrácia: 1x TetraTec EX 700 a 1x Eheim 2213, rozhodol som sa pre dva filtre z dôvodu, že v prípade poruchy jedného mám zálohu, stačí čistiť na striedačku a nezabijem si baktérie... ako som spomínal v minulej téme... Prvý má 700l/h, druhý 440l/h Ale plánujem upgrade na 2x Tetratec.
Ohrev: 200W, noname, neriešim. Kým hreje je to OK

Svetlo: 4x39w T5 závesné, na dva okruhy (2 a 2), budem ale páliť len 3x39W, Viktor, vďaka ešte dávno za tie postrehy z experimentu

CO2: 2kg klasika, redukčák, elektormag., ihlový, bubble counter...
Substrát: Tu ešte nemám úplne jasno, resp. mám, ale nie celkom. Plánujem taký trošku "drastickejší" layout čo sa týka substrátu a mám v pláne spraviť nejaký ten kopček. Čo je dobré dať naspodok? Chcem niečo lacné nakoľko tam toho bude veľa a nebude to ani vidno a najlepšie ľahké a vzdušné, som otvorený nápadom... Na to pôjde JBL Proscape Volcano drť a potom klasika kremičitý štrk, nech je to vzdušnejšie a aj so živinami...
Flóra: Predpoklad zatiaľ: Microsoricum narrow, Anubias nana, Machy (flame, java, X-mass), M. Monte Carlo, HC, HM, Fissidens, Stauro., Eleocharis sp. mini...
Fauna: Máme na pláne asi 20ks H. amandae a 20ks Microrasbora kubotai, v poslednom čase som na razborky nejak zatazený, takze mozno aj pár H. espei, plus tradičná "cleaning crew" - otíci (15?) a krevetky...
Zatiaľ toľko, prosím, poradte a pripomienkujte