LaXo napísal: A podla mna, co si pametam, tak tie tvoje nadrze by sa tam nemali za co hanbit...
vincent van gogh napísal: podmienky:nikde pred tym nezverejnene...
Hora napísal:...
k tomu nezverejneniu uvediem príkladak na Akve Jofre(prepáč za príklad
) mal svoju tému Dračie hory,tak nemohol by ich prihlásiť,lebo ....
LaXo napísal:Ono je to aj tak, ze spravidla si kazdy sutaziaci tak trochu strazi to svoje, mozno aby mu to nikto "nevypozeral", aby to bolo videne po prvy krat prave TAM, aby to bolo nove. Ved si predstav, ze keby vitaz tohtorocnej IAPLC pol roka pred sutazou zverejnova svoju nadrz, tak kby to uz nemalo taky glanc, uz by to nebolo tak super zaujimave, tak jedinecne. No a o to v tych sutaziach tiez ide, o moment prekvapenia.
vincent van gogh napísal:Presne.Japonske pravidla su mozno tvrdsie. A tiez, naco by niekto , napr. Jofre ( ked uz padlo jeho meno ako priklad) rok prezentoval svoje akvarium tu na fore, a potom by tie iste fotky (rozumej "okukane") ,posielal do sutaze.
vincent van gogh napísal:Videl som raz akva s nakopirovanymi rastlinami a rybami v dokonalom , neprirodzenom zastupe .
Hora napísal:Niečo k tvojmu postrehuakva č.94 ak si všimneš tie ryby.Vrchné sú neonky červené a spodných 5 je podľa lepšieho zaostrenia tetra neónová a ako by tam boli ,,vložené",sú menšie,aspoň mne sa to nezdá prírodné,naozaj,naživo.
Stewie napísal:.... ten fešný korienok ktorý som videl v jednej téme dáva tušiť že sa chystá niečo veľmi chrumkavéČi ?
vincent van gogh napísal:Pozrel som ešte raz to video a v akva č. 94 som si nič podozrié nevšimol. Zaujímavých vecí je tam ale plno. Napríklad nadrž č. 4. : Ako to nasvietil?![]()
fazyl napísal:vincent van gogh napísal:Pozrel som ešte raz to video a v akva č. 94 som si nič podozrié nevšimol. Zaujímavých vecí je tam ale plno. Napríklad nadrž č. 4. : Ako to nasvietil?![]()
fazyl napísal:vincent van gogh napísal:Pozrel som ešte raz to video a v akva č. 94 som si nič podozrié nevšimol. Zaujímavých vecí je tam ale plno. Napríklad nadrž č. 4. : Ako to nasvietil?![]()
videl som jedno video, ktore zial uz neviem najst asi bolo odstranene, on tam mal vlozene v 45 stupnovom uhle ako keby zrkadlo alebo nieco take. cize ako keby sa mu odrazalo svetlo zhora od toho zrkadla...bolo to v nejakom azijskom jazyku cize vela som z toho nepochopil, ak to najdem dam to tu
fazyl napísal:Vincent, v cca 48:00 min tohto videa je ukazanych par foteik s tym zrkaldlom
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.