petrofka napísal:ale to akvarko ma filter uz k tomu. A paci sa mi, ze sa len vymeni vrecusko raz za mesiac vo filtri a je pokoj. Nerada cistim filtre a umyvam riad tie bublinky tam proste byt musia, ako aj vrak lode
Oni nechcu akvarium ako ho vidime mi. Chcu akvarium pre dieta o ktore sa nebude treba vela starat a hlavne tam bude vsetko co dieta bude chciet. Nema zmysel to dalej rozoberat.matte napísal:vzduchovanie v akvariu s rastlinami je kontraproduktivne, lebo tymi vzduchovymi bublinami si z vody vybijas cenne CO2, ktore potrebuju rastlinky aby sa im darilo, dostatocne okyslicenie vody ti zabezpeci jemne cerenie hladiny z vyvodu od filtra a prosperujuce rastliny, ktore ti takisto pomozu okrem filtracie ku kvalitnejsiemu prostrediu pre ryby, namiesto vraku by buduci obyvatelia ocenilikvalitne akvaristicke drevo
vzduchovanie ma vyznam pre ryby v akvariach bez rastlin
barky napísal:Petrofka z prispevku I. P. Pavlova by som si na tvojom mieste nic nerobilStarostlivost o akvarium je urcite jednouduchsia ako starostlivost o deti, takze to urcite zvladnes a pri vybere beznych rastlin a ryb ani ta starostlivost nebue nijak narocna. Takze smelo, do toho, mozno ta akvaristika casom zaujme viac a budes k tomu pristupovat inak. Drzim palce !
barky napísal:...- ak teda chces vzduchovaci motorcek len kvoli bublinkam tak ten motorcek co si nasla je idealny, vibracii a vplyvu na sklo sa urcite nemusis obavat.
barky napísal:Petrofka z prispevku I. P. Pavlova by som si na tvojom mieste nic nerobil...
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.