alebo z inych tokov riek

Oplati sa tieto dna z riek vobec vyskusat

Jan Blanar napísal:ja som mal dno z ,,naplaveniny pri Hornáde,, - ra bolo v pohode len treba pouvažovať kedy tam dať ryby, aby si si nejakú chorobu nezavliekol - to znamená počkaj dlhšie s rybami a mohlo by byť všetko ok
dmiba napísal:Jan Blanar napísal:ja som mal dno z ,,naplaveniny pri Hornáde,, - ra bolo v pohode len treba pouvažovať kedy tam dať ryby, aby si si nejakú chorobu nezavliekol -
ASUSKO napísal:No problem moze byt aj v tom, ze niektore parazity mozu prezit riadne dlho a zavysi aj od druhu ryby, ako sa s nimi popasuje. Niektorym rybam nase vodne parazity nespravia nic, ine zabiju. Mne tak odislo do vecnosti zopar mecoviek, stacila jedna vymena vody, ked som dal vodu z cisteho potoka. A potom som musel preliecit celu osadku.
Jan Blanar napísal:ja som našiel ,,krásnu,, naplaveninu momentálne akvárium nemám napustené ale chystám sa odložiť si tak 2 vrecia substrátu z rieky - až budem vo vlastnom čo dúfam dlho nepotrvá tak zakladáme ,,big akva,, aj kamene aj korne som si uz nejaké nazbieral)))))))))))) takže ,,bude to dlhá cesta ale 500-1000 litres s tetrami,, - dufam že si ha splním
Jan Blanar napísal:ja som našiel ,,krásnu,, naplaveninu momentálne akvárium nemám napustené ale chystám sa odložiť si tak 2 vrecia substrátu z rieky - až budem vo vlastnom čo dúfam dlho nepotrvá tak zakladáme ,,big akva,, aj kamene aj korne som si uz nejaké nazbieral)))))))))))) takže ,,bude to dlhá cesta ale 500-1000 litres s tetrami,, - dufam že si ha splním
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.