v prvom rade Vás všetkých veľmi obdivujem...
a teraz k veci. začalo to 2 roky do zadu, na narodky som dostal maličké akvárko - asi 20 litrové, v ňom jedna bojovnica. Darilo sa jej pár dní, potom zdochla... hneď na to som mal asi 4 cichlidy, tie boli celkom OK, len akvárko nebolo prikryté a postupne vyskákali...

ubehol asi rok a znovu som sa pokúsil obnoviť to akvárko... tentokrát aj s krytom, aby rybky zase nevyskákali... bol tam štrk, pre istotu som ho prevaril (hygiena musí byť

Kúpil som 4x molly a myslel som, že bude všetko OK, lenže oni mi postupne kapali... Vodu som dával z vodovodu, bola odstáta, menil som asi polovicu 1x týždenne...Teraz mám prázdne akvárko, rastlinkám sa darí dobre, ale to je bohužiaľ všetko... Prosím Vás o radu, čo som robil zle? Ešte som nespomenul - osvetlenie nemám. Je potrebné? akvárko je blízko okna, svetlo má celý deň...
jediné, čo sa mi zdalo také divné je, že ten okysličovač vyzerá byť príliš silný... ale v akvaristike som hovoril, že mám 20L akvárko, nech predajú čosi slabé,aby rybky náhodou prievan nedostali, alebo čo...