skala napísal:kryt, ked im kvapnes agutan, budu kludnejsie a vodu ber z akvaria, hej?
ceco, neviem naco si robil igelitovu vystelku, ale ak kvoli teplu, noviny su lepsie.
skala napísal:kryt, ked im kvapnes agutan, budu kludnejsie a vodu ber z akvaria, hej?
ceco, neviem naco si robil igelitovu vystelku, ale ak kvoli teplu, noviny su lepsie.
Ceco napísal:skala napísal:kryt, ked im kvapnes agutan, budu kludnejsie a vodu ber z akvaria, hej?
Igelit tam bol kvoli tomu, ze ten termobox pouzivam zaroven na prepravu potravin a bezne ho umyvam saponatom. Chcel som mat istotu, ze sa z toho termoboxu nedostane do vody nejake svinstvo. Zaroven som chcel zabezpecit dobry pocit manzelke, ze do toho termoboxu bude v buducnosti moct dat zasa potraviny
Ceco napísal::) Nie si zenaty? Ak by si bol, ani by ta to nemuselo napadnut, manzelka by ti to hned vysvetlila.
Peter napísal:a nebude sa ta voda vlnit, nadmykat po slovenskych vymoloch a v zakrutach? ci ma byt nadrz plna vody...alebo sacok plny vody, ale tam ma byt aj vzduch, ked atm bude vzduch tak bude ale spliechat.....ved ja ked len sacok z akvaristiky autom veziem, tak su z tej jazdy cele zmagorene, ponatriasane...
salik napísal:..a co poviete na sacky na prenos ktore "vylucuju" co2 a prijimaju o2?![]()
salik napísal:..a co poviete na sacky na prenos ktore "vylucuju" co2 a prijimaju o2?![]()
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.