Giftzahn napísal:@Glitter: njn, mozem ti poslat fotky 20L minicka Mini_M kde mam presne to co zamyslas ty t.j. hardscape - kamene,korene a machy ... s pravidelnym kazdoddenym hnojenim a Co2 ...a 20L Dennerle_kocky kde hnojim 1x tyzdenne a bez Co2 aby si mal predstavu ako vyzeraju machy v jednom s Co2+denneym hnojenim a machy v druhom bez Co2 a s tyzdennym hnojenim ....
j napísal:Mne sa osobne začína tento typ akvárií v poslednom čase stále viac páčiť. Nejaká dominantná dekorácia - koreň, čo šuter - a jeden, dva druhy rastliniek na spestrenie a udržiavanie biol. rovnováhy, prípadne zakrytie techniky. Jednoduché, pomerne lahko udržiavatelné akvárko. Len to chce naozaj čisté sklá bez rias čo ja okrem predného nikdy nemám. Možno keď budem niekedy prerábať, prípadne zakladať nové akvárko tak sa o tento štýl pokúsim, len ako sa poznám, tak aj z Malawi nakoniec spravím anubiasovú džumglu.
HCčko by problém nebol, ale zažil som ho :X Už nechcem.. A vystihol si to presne. Keď sa to pekne spraví, dá sa aj na to pozerať a tie machy mi tam budú plne postačovať. Len pozerám, že ten ADA drôt stojí 15 eur....
Giftzahn napísal:njn, podstatne skor ako ty cca. okolo 04:00 ...... holt sak rano treba akvarka vysmyscit ... rybky,krevetky a slimaky vyvencit ... ci? ....
Glitter napísal:Takže vravíte že normálnu krajčísku niť? Čo sa šijú gombíky? Nech v tom mám úplne jasno
Glitter napísal:Takže vravíte že normálnu krajčísku niť? Čo sa šijú gombíky? Nech v tom mám úplne jasno
Sunkafit napísal:ten atomizer si kolko používal? a bol si spokojný? o kolko sa ti znížil prietok?
Glitter napísal:Ponuka od poliakov za cca 60€. Ak by ste vedeli o niečo lepšom a krajšom, dajte vedieť.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.