Giftzahn napísal:koroner napísal:No neviem, mam flasku z aquasabi aj s pumpickou ale na ADA flasku sa nechyta, ta je proste top co sa tyka davkovania. Som zvedavy na Tropicu co to bude, uz sa to da niekde kupit?
njn, to by som teda netvrdil ... mam asi 4 flasky od ADA hnojiviek ( casom sa nahromadili) a rozhodne je to oproti flaskam z Aquasabi poriadny sunt ... casom som presta kazdu z ADA flasiek pouzivat cca. po roku roku a pol odisla kazda pumpicka .... co sa o flaskach a pumpickach z Aquasabi povedat neda ... netusim aku variantu mas ... ale pumpicka by mala mat v sebe "pruzinku" ... a davkuje presne 1ml .... plus tie z Aquasabi mozes sterilizovat napr. v mikrovlnke v "baby sterilizatore" ... heh, skus to spravit s ADA flaskou ...
podla toho co som videl na obrazkoch a videach - prezentacia Tropici bude to asi velmi podobna ( konstrukcne) tomu co ma ADA ... cize len plast ... s ktorym dobre skusenosti teda nemam .... ale sak necham sa prekvapit ....
trinitysk napísal::-) to je video pre tych co asi nevedia ako stlacit pumpicku na flaske...inu "info hodnotu" som tam velmi nenasiel...
Este ju nema ani Zajac takze asi este nebude v predaji...predpokladam, ze teraz na Interzoo bude predstavena a nasledne distribuovana....
Glitter napísal:Ano, Fe je primárny ukazovateľ, to ale neznamená, že tam budem liať čistý 6% chelát, ak mi rozumieš. Budem liať hnojivo, ktoré má primerané zastúpenie mikro prvkov, prihliadajúc na pomer Fe v hnojive. Kľudne budem makro a mikro liať osve, to znesiemMimochodom, v mojom prípade sa jednalo o TPN, nie TPN+, takže makro prvky zvyšovať nemám v úmysle.
Šak jasné, do videa môžu napísať hocičo, veď ja to TPNko vyskúšam čo nevidieť, pred súťažou som ale nechcel experimentovať.
Sme ale OT, môžme v inej téme ako si písal.
Glitter napísal:Dochádza mi Florene, s ktorou som spokojný, čo sa výsledkov týka, taktiež JBL Ferropol nebol zlý. Ostáva mi doma ešte klasické TPNko, ktoré chcem vyskúšať.
V tom videu 5ml denne, tj. 150ml na mesiac => 12€ / 2 mesiace, to by mi aj vyhovovalo. LENŽE ako ti furt tu píšem, bojím sa tam o to Fe, že by to bolo málo, a teda ako mi radíš, musel by som zakúpiť ešte extra Fe = + cca 6€
Preto by som rád zistil (čo už nakoniec porovnával aj Trinity), či by mi nestačilo napríklad EasyLife Profito, kde je zastúpenie Fe 3x vyššie ak si dobre pamätám a ostatné prvky v norme. 500ml v zoohite 9,99€ => 5ml denne(a to som asi aj prehnal) = 100 dní = 3 aj 1/3 mesiaca, rozumieš mi? Dnes je to o peniazoch
Glitter napísal:Dochádza mi Florene, s ktorou som spokojný, čo sa výsledkov týka, taktiež JBL Ferropol nebol zlý. Ostáva mi doma ešte klasické TPNko, ktoré chcem vyskúšať.
V tom videu 5ml denne, tj. 150ml na mesiac => 12€ / 2 mesiace, to by mi aj vyhovovalo. LENŽE ako ti furt tu píšem, bojím sa tam o to Fe, že by to bolo málo, a teda ako mi radíš, musel by som zakúpiť ešte extra Fe = + cca 6€
Preto by som rád zistil (čo už nakoniec porovnával aj Trinity), či by mi nestačilo napríklad EasyLife Profito, kde je zastúpenie Fe 3x vyššie ak si dobre pamätám a ostatné prvky v norme. 500ml v zoohite 9,99€ => 5ml denne(a to som asi aj prehnal) = 100 dní = 3 aj 1/3 mesiaca, rozumieš mi? Dnes je to o peniazoch
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.