Po zruseni maleho paludaria mi zostalo prazdne akva,poskusal som nejake layouty a nakoniec vzniklo toto.Zalozene cca jeden mesiac
Akva
60x30x50 90L
Aktualne vyuzivam z vysky len 40cm nakolko sa mi nepodarilo vytvorit hardscape tak aby to vyzeralo fajn s 50tkou vyskou a je mi zbytocne plnit to po okraj a hnojit,Cockovat,svietit na 10centi vody navyse.Casom ked sa rozrastie,pripadne doupravim layout nejakymi korienkami pojdem na celu vysku.Pre mna je to prvy pokus kde je pomer hlbka/vyska viac ako 1:1 tak skusam kedze viac preferujem vacsiu hlbku ako vysku.
Povodne som chcel dat nove akva 60x30x36 s OW ale nakoniec zostalo toto.Chcel som skusit Optiwhite ale kym to neuvidim na zivo tak neviem ci do toho investujem,ci to stoji za to (tym som chcel naznacit,ze cakam kym napr. Giftzahn dokonci ADA skrinky,napusti tie OWcka a pozve ma na pifco na osobnu obhliadku

Filter
EHEIM 2222,na dany objem tak akurat
Svetlo
3x39W.Planujem vymenit za HQI 150W ktore sa mi doma povaluje nevyuzite...
Substrat
ADA power sand 2L
ADA amazonia cca 3L - zabehnuta jednotka z paludarka
ADA amazonia NEW 9L
CO2
zatial burciak z 4L flase (uz mam nachystanu 6litrovku

pridavam do hadice na vstupe do filtra
Hnojenie
Pouzival som Tropica TPN+,teraz skusam kompletny dennerle plant system set (E15+S7+V30) davkujem ako na 100L vody - zatial max. spokojnost
+Easy Life - Kalium dvojnasobna davka tyzdenne
+Easy Life - Easy Carbo denne cca 10ml
layout stare dobre zauzivane kamene "minikrajinka"
Rastliny vsetko len z prestrihanych zvyskov z minicka a paludarka,vzadu zasadena este jedna nova burinka ale zatial sa skryva za kamenmi

Zivocichy zatial ziadne