Johny 13 napísal:4 Seth8:
Ty si zas jeden čo si myslí, že je najväčší chytrák v okolí. Niečo ako chrobák Truhlík.
Ďakujem, že si mi touto sprostou témou zabil cca hodinu života. Ak sa potrebuješ vykecávať, tak sa prihlás na fb, pokec, alebo inde, kde ťa bude chcieť niekto čítať, alebo si rovno urob blog a tam si môžeš filozofovať do bezvedomia ty postpubertálny kecal. Keď sa v tejto téme zapíše desať strán, tak to k ničomu nepovedie. Len riešiš dilemy a nič podstatné z teba nevylezie. Ak sa potrebuješ vyrozprávať zaplať si psychológa, pretože bez urážky nahovárať si, že si touto témou niekoho zachránil je najhlúpejšia vec akú som za posledný rok a pol počul.
Howg.
astro napísal:tu máš exemplárny príklad toho, prečo sa podľa teba ľudia tu na akva.sk správajú ako "tyrani". asi máš pravdu, podľa tvojich kritérií som aj ja "tyran"![]()
66-litrov-t11984.html
Mariok napísal:Zato ale reakcia Johnyho 13, ale aj tvoja odpoveď je jednoznačným porušením bodu 20 http://akva.sk/clanky/pravidla_diskusie.php "20. Môžem napádať myšlienky, ale nie diskutujúcich. Pokiaľ kritizujem, musí ísť o kritiku názoru, nie osoby."
Seth8 napísal:No registroval som sa tu len nedávno, ale čo sa tém týka, prešiel som si tu toho už pomerne dosť... A v každej jednej téme vidím len to ako sa odborníci, alebo proste skúsení chovatelia navážajú do neskúsených nadšencov... Jasné, myslia na dobro rýb a podobne... Lenže neberú ohľad na to že keď oni začínali tiež neboli experti. Moje prvé akvárko bolo plné gupiek, plát a skalárov, mal osvoje probléy, ale časom som sa všetko tak nejak učil... A tu každý chce aby keď si niekto zakladá akva pre potešenie vytvoril dokonale fungujúci samostatný biotopTo mi moc správne nepripadá. Keď už sa hovorí o "dobre rýb" prečo ich potom teda chovajú nech už majú akékoľvek dobré podmienky? Najlepšie podmienky sú tie naozaj prírodné
Ja chápem oduševnenie a rozhorčenosť napríklad nad tým ak chce niekto do 30 litrového akvárka dať skaláre a podobne, ale tak u mňa majú tí ľudia plus už len za to že sa na to pýtajú
(aj keď teda väčšinou sa pýtajú až po, nie pred) hlavné je však to že majú ten záujem, trápi ich to, zisťujú kde chybujú a chcú si nechať poradiť
Nemyslíš?
jiri sajar napísal:téma o upadaní portálu jednoznačné svedčí len o tom, že veľa skúseným akvaristom jednoducho došla trpezlivosť sa "trápiť" sa neustálym omielaním základných pravidiel, ktoré by si mali aj začiatočníci jednoducho naštudovať ....
skúsení akvaristi z tohto portálu nemiznú, len sa rozhodli komunikovať len s tými, ktorí za to stoja a o tom, čo ich samotných zaujíma a nepotrebujú byť viditeľní
tomas120 napísal:Nič v zlom , ale ty píšeš úplne z cesty... Ty píšeš raz tak a potom inak. Začínam nadobúdať pocit, že už ani ty sám nevieš čo vlastne chceš... Všehovšudy tu máš cca 30 príspevkov a to len v tejto téme si ich napísal zhruba 2/3 , ako ty už môžeš vedieť že čo na fóre niekomu vadí...Áno, temy sa rozrastajú na obsahu, ale ich hodnota je často krát nulová. Skús si niečo vyhľadať, dáku konkrétnu vec a zistíš že akými somarinami sa musíš doslova prebiť, pokiaľ sa dopracuješ k potrebným informáciam. Na šťastie sa tu bezpredmetné témy zamykajú, takže nemusí sa človek prelúskavať ešte aj nimi, bo to by už bol riadny guláš...
Milan666 napísal:Seth8, máš výdrž, touto témou nič nevyriešíš. Vždy budú kritici a sem tam sa nájdu aj tí čo fandia, s tým nič neurobíš. Budeš žiadať o radu, odporučia ťa na vyhľadavač, ale to len tí, čo poradiť nevedia. Poradíš niekomu a bude ti jedným podakované a väčšinou budeš skritizovaný a to len tými čo nechcú poradiť. Musíš sa pousmiať a ísť dalej
Ja som sa už teraz pousmial .... a idem dalej
Seth8 napísal:Johny 13 napísal:4 Seth8:
Ty si zas jeden čo si myslí, že je najväčší chytrák v okolí. Niečo ako chrobák Truhlík.
Ďakujem, že si mi touto sprostou témou zabil cca hodinu života. Ak sa potrebuješ vykecávať, tak sa prihlás na fb, pokec, alebo inde, kde ťa bude chcieť niekto čítať, alebo si rovno urob blog a tam si môžeš filozofovať do bezvedomia ty postpubertálny kecal. Keď sa v tejto téme zapíše desať strán, tak to k ničomu nepovedie. Len riešiš dilemy a nič podstatné z teba nevylezie. Ak sa potrebuješ vyrozprávať zaplať si psychológa, pretože bez urážky nahovárať si, že si touto témou niekoho zachránil je najhlúpejšia vec akú som za posledný rok a pol počul.
Howg.
Práve si si niečo dokázal?Práve pre toto tu tá téma je
Toto fórum nie je vedecká výskumná stanica, možno ti uniká význam toho na čo fórum slúži, nevadí
A naviac, ignorovať smajlíkov a vytŕhať časti textu z kontextu, čo z toho máš? A opäť, ak ti niečo vadí, prečo pri tom strácaš čas? Nevšímaj si a koniec
Toto fórum je pre ľudí a bez ľudí to nepôjde
Takže vychladni a nevšímaj si to tu
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.