Seth8 napísal:samozrejme že slovo tyrania je expresívnelen mi ide o to že často tu mám pocit že miesto pomoci neskúseným nahrádza vystatovanie
ja osobne sa akvaristike venujem už 17 rokov, síce s prestávkami ale to sú veci na ktoré sa nezabúda
99% času som venoval spoločenským akváriám a vďaka tomu viem že neexistuje zaručený úspech pri žiadnej rade
Odchov rýb ma nezaujímal nikdy (myslím cielený, vždy som rád keď sa mi rybky množia, ale nikdy som sa na to nezameriaval, ako hovorím my cup of coffe sú spoločenské akva) A aj po toľkých rokoch je tu stále kopec nových vecí čo ma vedia zaskočiť a cítim sa stále ako totálny začiatočník
A tu je každý na všetko expert, kritizuje druhých za to že nevedia ktorý systém je najlepší a podobne, to ma tu mrzí
Seth8 napísal:Veď jasné, ale každý robíme chyby, no očividne sa tu vždy nájde aj nejaký ten "rybí boh"
Ale napríklad k téme ryby do akva v deň napustenia... asi sa ti ešte nestalo že by ti niekto praskol akva a musel si v priebehu pár hodín zabezpečiť všetko komplet nanovo bez možnosti umiestniť ryby k niekomu do zabehnutého akvaproste ono vždy je tam aj tá výnimka, ale tak chápeme sa. Ja som sa tu zaregistroval tiež preto že stále mám kopu nových otázok ale stretnúť sa s niečím takým že po toľkoročných skúsenostiach by som to mal vedieť mi pripadá ako zbytočné vyvyšovanie sa... Som tu pretože potrebujem poradiť, nie štekliť ego ľuďom
tomas120 napísal:Mňa osobne vie vytočiť, keď niekto sa X krát opýta tú istú otázku , bez toho aby sa najprv pozrel, či ten jeho problém tu už nebol riešený. To sa nemôžeš diviť, že ti tu niekto za to odvrkne. Ja napr. sem chodím, už len z času na čas si prečítať dáke príspevky , keď si s niečim neviem rady, pretože tu je skutočne už asi všetko napísané. A jednoznačne súhlasím s názorom, že toto nieje pokec. V opačnom prípade to tu bude vypadať ako na rybičky .net, kde sa už ani boh nevyzná v tých milión krát opakovaných témach, v ktorých sa dookola omjela stále to isté, ako u retardovaných na dvore...
A s tymto sme suhlasili VSETCI pri registracii.Pravidlá diskusie napísal:9. Skôr než položím novú otázku sa vždy pokúsim nájsť odpoveď v skôr rozdiskutovaných témach. Aj tvoj čas je vzácny tak prečo nútiť ostatných aby svojím časom plytvali?
10. Ak mám otázku, na ktorú som nenašiel odpoveď a existuje tu téma, s ktorou otázka súvisí, položím ju v danej téme.
Mariok napísal:Seth8 : Prečítaj si upadanie-akva-sk-t10903.html a zorientuješ sa asi lepšie.
Mariok napísal:Do roka ťa to prejde.![]()
A ak narážaš na to, že je tu pár ľudí, ktorí sa musia vyjadriť ku každej kravine, pár ľudí, ktorí musia mať vždy pravdu, pár ľudí, ktorí neuznávajú vodenie za ručičku, pár ľudí, ktorým nesúhlas s ich konaním pošramotí ego, atď, atď, tak máš pravdu
Sme ľudia. A iné to nebude.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.