vlasto1984 napísal:mna zaujmaju uplne ine veci na ktore ti tu nikto neodpovie chapem to ze nikto nechce zverejnovat svoje tajomstva ale mrzi ma ze ked sa doticneho pokusam kontaktovat SS ani na to neodpoveda
Ze by tu bola diktatura alebo ze by som vsetko mazal a nikto by sa nemohol vyjadrit si nemyslim. Skor mi pripada tvoje vyjadrenie ako tvoj subjektivny postoj zamerany proti mojej osobe, kedze nevies zniest ze si dostal BAN koli tvojmu spravaniu a ani zastrasovanie o ktore si sa pokusal ti nepomohlo (tvoje ss mam stale ulozene). Hold utrpelo tvoje ego. A to aky ja mam pestry zivot... Ver mi ze ho mam pestrejsi nez ty... Ale riesenie osobnych sporov nepatri do fora.nostradamus napísal:a co sa cudujete od kedy je moderator marin s tu vladne diktatura...vsetko maze nikto sa nemoze ani vyjadrit,forum je upete nudne nezazivne..ked niekto nieco popise tak hned dostane ban preto uz kaslem na to aj ja a uz sem skoro nechodim,nepisem...
proste je to az striktne zamerane na danu vec a preto to tak podla mna je...a ked neaka tema sa zalozi tak zase konkretny chlapec ktory ma pestry zivot ako pes vo voljere ta odkaze na pokec,alebo iny chat......vsetko k danej teme.....
martin_s napísal:Ze by tu bola diktatura alebo ze by som vsetko mazal a nikto by sa nemohol vyjadrit si nemyslim. Skor mi pripada tvoje vyjadrenie ako tvoj subjektivny postoj zamerany proti mojej osobe, kedze nevies zniest ze si dostal BAN koli tvojmu spravaniu a ani zastrasovanie o ktore si sa pokusal ti nepomohlo (tvoje ss mam stale ulozene). Hold utrpelo tvoje ego. A to aky ja mam pestry zivot... Ver mi ze ho mam pestrejsi nez ty... Ale riesenie osobnych sporov nepatri do fora.nostradamus napísal:a co sa cudujete od kedy je moderator marin s tu vladne diktatura...vsetko maze nikto sa nemoze ani vyjadrit,forum je upete nudne nezazivne..ked niekto nieco popise tak hned dostane ban preto uz kaslem na to aj ja a uz sem skoro nechodim,nepisem...
proste je to az striktne zamerane na danu vec a preto to tak podla mna je...a ked neaka tema sa zalozi tak zase konkretny chlapec ktory ma pestry zivot ako pes vo voljere ta odkaze na pokec,alebo iny chat......vsetko k danej teme.....
Toto forum je zamerane na akvaristiku, takze by asi nebolo na mieste aby sa tu zacal z toho robit gulas a zacali tu rozoberat napr. auta, lietadla, atd.
nostradamus napísal:martin_s napísal:nostradamus napísal:ano s tebou mam osobny problem a aj mat budem ja som ta nezastrasoval, som sa chcel osobne stretnut a vybavit problem......ty si akoze nemal cas a to som bol ochotny prist 100km kludne......super ze to mas tak si to vytlac tie ss a pozeraj si ich kazdy den.......haha.....
MAUceu napísal:martin_s : nostradamus
Nemyslim si ze je vhodne tu rozpitvavat vas osobny spor. Mate zrejme rozdielny pohlad na danu vec.
Bud sa s tym zmierite, alebo nie. Ale hadanim sa nic nevyriesi. Jednoducho sa ignorujte a budem pokoj a klud.
Nemozeme mat vsetci rovnake nazory.
MAUceu napísal:martin_s : nostradamus
Nemyslim si ze je vhodne tu rozpitvavat vas osobny spor. Mate zrejme rozdielny pohlad na danu vec.
Bud sa s tym zmierite, alebo nie. Ale hadanim sa nic nevyriesi. Jednoducho sa ignorujte a budem pokoj a klud.
MAUceu napísal:nostradamus - Ked sa ti tu pacilo, tak si tu mohol ostat. Urcite by si si nasiel vela priatelov.
Rozdelovat ludi podla miesta bydliska? No to si pokrocil... osobne proti tebe nic nemam, len mam pocit ze rad vyvolavas konflikty.
A to som bol pred 3 tyzdnami v Topolcanoch pre 375L akva. Mohli sme dat rande.
jose napísal:MAUceu napísal:martin_s : nostradamus
Keď sa tu niekto zaregistruje, súhlasí s určitými pravidlami. Keď ich nedodržiava, admin ho upozorní. A následná reakcia býva rôzna, niekto si to uvedomí a zoberie k srdcu, iný nie a správa sa ďalej rovnako a dostane ban. To rieši vec len dočasne pokiaľ si dotyčný nezaregistruje nový nic a začína to odznova. Trocha pokory by niekedy nezaškodilo.
xDodox napísal:Myslím si, že by už stačilo. Malo by sa tu viac diskutovať o akvaristike, ako o tomto.
... a nezamkýna "iba" martin, ale robím to i ja, ale teraz väčšinou témy spájam.
Tak sa vráťme k tomu, k čomu toto fórum je - k akvaristike. Vďaka
Ja ho nerozpitvavam a ani nemienim (preto som aj napisal ze si nemyslim ze riesenie osobnych sporov nepatri do fora). Iba som reagoval na to co bolo napisane na moju adresu. To je vsetko. Viac sa k tomu v tejto teme nevyjadrujem. Tema je o niecom inom.MAUceu napísal:martin_s : nostradamus
nostradamus napísal:...vo svojom chatovani na stranke ktorej sa my len zachce...za toto sa strngalo v 89 tak preco nie...
nostradamus napísal:xDodox napísal:Myslím si, že by už stačilo. Malo by sa tu viac diskutovať o akvaristike, ako o tomto.
... a nezamkýna "iba" martin, ale robím to i ja, ale teraz väčšinou témy spájam.
Tak sa vráťme k tomu, k čomu toto fórum je - k akvaristike. Vďaka
konecne to tu ozije co sa vsetci stazuju a uz to chces mazat ved nechaj aspom jednu temu o diskusii ked dalsich 10000je o akvaristike....
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.