S vela vecami si netreba robit starosti. Poviem Vam jeden neuveritelny pribeh

Kamos ma v bare 500l akva. V nom 2 velkych prisavnikov, 3 malych prisavnikov, 6 ocelatusov (uz dost velkych) , 3 pangasiusy co vypadaju akoze ako zraloky dalej dalsie 4 drave rybycky ale nazov neviem, k tomu 2 rastlinozrave pirane , k tomu zopra neoniek , par Karasov takych vacssich a nejakeho cerva co ma asi 30 cm, k tomu sumcekov takych ciernych 3x , skalare a par cichlid. No proste neuveritelne plne je to tam. Urobim foto ked tak a poslem.
Ale ide o tu vymenu vody a zabiehanie akva

U neho to spociva v tom ze rybky vylovi nahadze ich do vedra a napusti tam trosku povodnej vody.
Vyleje vodu z celeho akva a premyje strk, Tym drsnym praskom umyje skla a oplachne.
Dalej vypusti vodu z externeho filtra a molitan klasicky vypere v pracke normalne praskom.
Napustanie a zabehavanie akva spociva v tom ze hadicou zacne napustat studenu vodu priamo z vodovodu a v lavori postupne dolieva vrelu vodu z kohutika pod bojlerom.
Presne ak je akva napustene asi do tretiny tam bachne strk a vylovene rybky.
Pricom studena voda z hadice stale tecie a on aj nadalej dolieva vrelu vodu.
Na moje pocudovanie za tych par rokov mu zomrelo asi tak 5 rybiek, a to 2 velke prisavniky (asi daka plesen) a par novych rybiek. Ostatne su v skvelej kondicii. Ziju bezproblemov a dokonca sa aj niektore mnozia.
Kedze je to nnstop bar , osvetlenie je nepretrize 24h / denne.
Krmenie asi 6x denne vo velkych mnozstvach.
Jednoducho kto si kedy zmysli tak im prihodi.
A to sa mu tam chodi vela ludi pozerat na rybycky

Kazdy obdivuje a chvali....