tomas120 napísal:Novacik napísal:http://www.akva.sk/gallery/image_page.php?album_id=1625&image_id=35908 tak tu mate tu foto :d
Strach a hrôza...Chúdence ryby, už som videl kadečo, ale toto je iné kafé...Úplne zle, začni úplne od začiatku, počnúc akvarkom , štrkom, gumenými rastlinami, rybami...A hlavne vyber z akva tú lepku,nielen že je to vrchol nevkusu a brutálny gíč a vyzerá to ako keď nahúlený metalista v stave extázy si pomýli akárium s baskedbalovým košom a nadrbe doň všetko čo mu príde do cesty...... ale predovšetkým to vzbudzuje dojem, že majiteľ akva ani len netuší o čom akvaristika je....
zlatovlaska napísal:mystka : ani keby malo rozmery dxšxv 52x21x50 by to nestačilo pre tie dva skaláre?
trinitysk napísal:Predavat "zivy" tovar az od 16 rokov, alebo len v sprievode dospeleho a je min. o 50% menej problemov (Zakon o ochrane zvierat c.115/95 Zb.§ 22). Bohuzial aj ked je na to Zakon vymozitelnost prava je velmi mala.
Novacik napísal:trinitysk napísal:Predavat "zivy" tovar az od 16 rokov, alebo len v sprievode dospeleho a je min. o 50% menej problemov (Zakon o ochrane zvierat c.115/95 Zb.§ 22). Bohuzial aj ked je na to Zakon vymozitelnost prava je velmi mala.
no vidim ze poniektori nepochopilitie ryby som nekupoval ja ... keby som ich kupoval ja tak si kupim nieco uplne ine ... tie ryby kupovali rodicia nemozem za ich neznalost a za neznalost akvaristickych obchodov, takze am z niciho neobvinujte ...
Novacik napísal:ok ja viem a kde som ich mal dat nikto ich nechcel .... ani akvaristika uz ich nechcela este ked boli v poriadku ... ale zda sa mi ze oni sa len biju lebo jeden je uplne pohode a ten druhy ma okusane plutvy
Novacik napísal:hovorim vam nikto z pribuznych ich nechce a cudzim zadarmo nedam
Naspäť na Začínam s akvaristikou
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.