Vzdy cez noc sa tam nazbiera voda ktora sa samozrejme vpustenim CO2 vytlaci, sice ostane na spodku striekacky cca 1cm ale aspon mi to sluzi ako pocitadlo bubliniek

Milan666 napísal:očinta, dosť dobre nerozumiem. Ty púšťaš plôdiku CO2? Alebo myslíš plôdiku narodeného v rastlinnom akváriu? V rastlinnom akva pridávať kyslík, pokiaľ beží filtrácia non-stop je zbytočné. Kyslík vytláča CO2 z vody. Nehnevaj sa naozaj nerozumiem.
Čo sa týka zanášania, tak zatiaľ s tým problém nemávam. Tento difúzor má ešte jednú výhodu, na ktorú som myslel v prvom rade a to je, že uzáver odšroubuješ a vymeníš za nové drievko. Pravda, ak je to nutné
Milan666 napísal:Ale čo to CO2? v noci. Ty si nemýľ CO2 s O2 teda púšťanie CO2 do aq a okysličovanie
LaXo napísal:Tak, dnes som sa dozvedel ze objednany difuzor mi pride najskor za dva tyzdne takze som sa dnes zdravo nasral a vyrobil si podla navodu Milan666 (za co mu tymto dakujem) vlastny. Konar lipy som nasiel stary (aj to som dufal ze ked je pod lipou ze to bude ON) a podho pilit a brusit na balkone. No nasiel som velku 60ml striekacku a tu som pouzil ako zakladnu, vyhoda je aj v tom ze ma "sosacik" na nasunutie hadicky, takze nie je potrebne nic lepit, staci nasunut. Musim priznat ze z toho co som doposial skusal (kamienky, lipove drievko z obchodu, zvon) je toto asi najefektivnejsie. Staci trocha sikovnosti, fakt ze design nie je zrovna ala ADA, ale na tom sa este popracovat da, zatial mi je prednejsia funkcnost. Prikladam skromne fotky.
A este jedna vec, kedze sa mi tam dostala aj trocha vody, tak mam zaroven aj "bublecounter"
yankee141 napísal:zdravim...ako tu citam...ked si spravim ten difuzor...tak mozem to nechat aj v noci bublinkovat ci na noc to mam neako odpojit ?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.