Ricardo963 napísal:Máte nejaké skúsenosti s váhami ?
Kde kúpiť, za koľko, presnosť váženia atď.
Po čase som si uvedomil, že pripravovať chémiu do akvária za pomoci kávových lyžičiek je dosť nepresné.
Zháňam nejakú váhu a chcel som sa vopred poradiť.
Takže píšte linky, skúsenosti atď.
Ricardo963 napísal:Presne o takom niečom som uvažoval, len už vedieť kde to kúpiť.
Naozaj to majú v TESCU, a NAY ?
Čo sa týka tej presnosti, každá kávová lyžička je iná a môže byť rovná alebo kopcovitá.
Chcel by som dosiahnuť, to aby som stále namiešal rovnaké roztoky-koncentrácie aj s odstupom času.
Ďakujem za odpovede.
martin_s napísal:Ja na vazenie pouzivam vahy Boeco BPB 54 a pri potrebe presnejsieho vazenia velmi malych navazkov pouzivam KERN ALT 220-4NM
astro napísal:martin_s napísal:Ja na vazenie pouzivam vahy Boeco BPB 54 a pri potrebe presnejsieho vazenia velmi malych navazkov pouzivam KERN ALT 220-4NM
asi nie doma, či?
astro napísal:martin_s napísal:Ja na vazenie pouzivam vahy Boeco BPB 54 a pri potrebe presnejsieho vazenia velmi malych navazkov pouzivam KERN ALT 220-4NM
asi nie doma, či?
Vrecková váha Truweigh 400, váživosť 400 g, rozlíšenie 0,1 g, 4 vážiace módy (gramy, unce, trosjké unce a pennyweight), ochrana proti preťaženiu, modro podsvietený displej, ochranný kryt sa dá použiť ako vážiaca miska, 2 x CR2032.
martin_s napísal:astro - mam ju v praci. Ked nieco potrebujem navazit tak nemam problem to urobit tam.
Giftzahn - cenu uz neviem ani ja, ale co som pozeral na nete teraz tak cena tych analytickych (KERN) je okolo 1050€ bez DPH...
krto napísal:... niečo vyše roka používam tieto váhy, majú pevný plastový kryt, ktorý celkom prekrýva vážiaci mechanizmus včítane displea, rozsah 0,01-300g...
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.