Vela ryb na skutocnych 155-160l,len podla fotky min.
10 razboriek klinoskvrnych
30 zmiesanina tetra neonova,neonka cervena
3? skalare
6 molinezky?(ako skupina skoro tych 30 tetier produkciou vykalmi)
a nevidno za rastliny kolko tam toho este plava.
Prerybnenie sa da zvladnut,ked si je toho clovek vedomi=prisposobuje tomu vymeny.
30% menit je pri tomto pocte vhodne kazdych 5 dni.To nestrielam hluposti ale tvoj pripad som ja
4 mesiace poctivo a velmi pomaly ale ocividne ustupuje,naozaj len slabe cierne povlaky na Echinodore,Valisneriu uz neobaluje,nechyta na substrat,drevo,zadne sklo.
Molitany vo filtry som prezmykaval 1x mesacne,ale medzi vymenami,nie v rovnaky den,ubral z 0,7 na 0,5 w/l(ty mas este menej),z 12 hod. tiez na 10 s poludnajsou prestavkou,NO3 podobne tvoje hodnoty,PO4 na 0,2,znizil CO2.
Rozmyslal som aj nad chichiros dr.,jbl bioferm.
Povies vymeny raz tyzdenne ale kolkokrat to bolo dlhsie,ked nebol cas,daj snahu fakt poctivo kazdych 5dni.Chce to par tyzdnov cas,ze sa prejavi.A kefovat postihnute kamene,korene,odstrihovanie chytenych listov,odkalovanie napadnuteho substratu a vyhodit.
Priciny popisovane na dostupnych strankach mojim podmienkam nesedeli.Ja som mal CO2 vygradovane,prud vsade dostatocny,rastlin mnoho rychlorastucich ale..dlhsie pauzy vo vymenach.
A crinum je kde?Aj moje dostalo po hmhm.Kopu slahunov som odstrihol ale sa spamatava a nabehuju nove,zdrave a necierne