Viktor napísal:Tak tak stredne vysoke.Pouzijem X willisii. No parve by som chcel najst miesto. Ked som ju videl u chnura, tak ma hned oslovila. Ma ju velmi peknu.
Giftzahn napísal:Viktor napísal:Tak tak stredne vysoke.Pouzijem X willisii. No parve by som chcel najst miesto. Ked som ju videl u chnura, tak ma hned oslovila. Ma ju velmi peknu.
njn, pokial viem tak chnuro nema xwillisi a prave tu .... mnou spominanu cryptocoryne parvu ... plus ak ma opat pamat neklame a nevsklbo tu druhu crypto z akva ta je cryptotropica ... a viacej crypt som u neho nevidel ...
Giftzahn napísal:jj, tie polovicne davky to je ako s polovicnym curanim ... ked sa len na polovicu vycuras tak ta druha zakonite skonci v trenkach ...![]()
![]()
Tu na to gift ftfle, ale ked som to spravil ja v tomto akvariu, tak to nikto neriesil
Potom po zabehu prisiel cierny tyzden. Raz po vymene vody mi zacali hynut rybky. Dva dni po vymene vody mi zacali odchadzat tetry cervenohlave a neonky po 2,4-och kusoch denne. Behom piatich dni mi odislo 8 neóniek a 10tetier cervenohlavych. Nieco bolo podla mna vo vode, lebo som nic nemenil a hygienu udrzujem stale rovnako
Dve riasy s ktorými sa stale trapim su BBA a GDA.
BBA sa mi tvori len na velkych kamenoch, no vo velkom mnozstve a neviem prist na to kde je problem.
Viktor napísal:No tak to muselo byt neprijemne. Hnojim PMDD prvkami. Pomery si miesam sam, tak aby mi po merani vychadzali hodnoty podla redfieldovho pomeru. Mikro dodavam tensom.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.