Tak len tak v kocke: Hlavnou príčinou akcie bolo to,že to prvé akva sa mi už "okukalo".Každá bunka v tele kričala: zmenu! zmenu! A chcel som to vyskúšať jednoducho s pieskom.(apropo namiešať si piesok ako farbičku,...to je dobré.To by ma nenapadlo

)
Dalším impulzom bol koreň slivky.Pred pár rokmi sme z nej chrumkali plody,ale musela preč.Ked sme ju lopotne spracovali,tak som tej slivke slúbil,že koreň pôjde do akva! Takže tie dlhé ,rovné "pařáty" mi nevadia,počítal som s nimi.Inak,
korene nie sú lepené,ani nič....normálne vložené do substrátu. Nemali by vyplávať,lebo luhované boli dosť.(kebyže áno,alebo iná katastrofa,tak to chytím ,vyhodím von oknom a budú zebričky

)
Čo mi vadí ,je lavá strana.To nevyšlo podla predstáv.

zrada nastala v kameňoch.Mám ich relatívne dosť,ale tie tvary! Nedokázal som vytvoriť uzavretý tvar a ten koreň v tom útvare mal byť vyššie...skrátka inak.No,holt až taký skejper nie som

....to prejde ešte vela zím,kým sa aspoň priblížim Adamovi V.,ked už Stewie vložil ten obrázok.
Chodníček,potôčik,cestička.....úúúú,tak to je chyba,ak to niečo také evokuje. Mali to byť len dva priestory(v istom pomere) na piesku.
Rastliny.Ako som spomínal,presný plán neexistuje.Čistá improvizácia.
Názov témy. jj,to patrí k prezentácii.Tak tu som mal jasno hned.Mám radšej nenápadné,stručné,povedzme konzervatívne,alebo vtipné názvy (toto vedia bratia Češi),ako pseudo-honosné,alebo anglikánske,....,ked tu,na slovenskom fóre,o tom diskutuje 10-15 ludí..

Ked ideš na IAPLC,alebo na internacionálne fórumtak ,tak to je iná,že áno.Nič z toho nemám v pláne.Ale samozrejme,je to subjetívna vec,ved akvaristika je ukážkový príklad individualizmu a rozdielnosti chutí.

Takže uvidíme,čo s týmto mojím avarkom bude tak za mesiac,dva.
PS.Chnuro,jeden obrázok ale pre teba mám