grello napísal:úprimne..., tvojho talentu by bola škoda.![]()
Nuž, ale...chcelo by to dačo poriadne...čo ja viem, napríklad 300večku alebo aj 500vku.
Bol by som zvedavý, čo vykúzliš tam.![]()
(ostatní si ma nevšímajte..., chcem len maestrovi vložiť chrobáka do hlavy...)
vincent van gogh napísal:ako sú ženy,dobré jedlo,kkvalitný alkohol a tak podobne.
vincent van gogh napísal:Pred zrušením teda ešte posledné foto...
Giftzahn napísal: ... aj minicko dokaze dlhodobo fungovat ... aj s udrzbou 1x do mesiaca ....
mosfet napísal: Nerozmýšľal si nad tým že by si ho postúpil niekomu kto by mal záujem ?
grello napísal:Nuž, ale...chcelo by to dačo poriadne...čo ja viem, napríklad 300večku alebo aj 500vku.
Bol by som zvedavý, čo vykúzliš tam.![]()
Viktor napísal:.... tak sa tesim do buducna.
o by som bol aj ja zvedavýTakých 180x60x60...hmmm. Ale kapacitne a priestorovo ...... čistá utópia.
Giftzahn napísal:o by som bol aj ja zvedavýTakých 180x60x60...hmmm. Ale kapacitne a priestorovo ...... čistá utópia.
njn, 180x60x60 je len take vacsie minicko ... ( ale aj tak sa uz tesim ked ku mne dorazi ) ...
Giftzahn napísal: ... tak ci tak vsak zaujimave rozmery akvariek zacinaju od 2m dlzky ... pripadne 3m ...
Šak nebuď trochár......gauč,kuchynskú linku a iné zbytočnosti vyhoď a máš poriešené.
Ale fešnú Južnú Ameriku by si mal zvládnuť.....ak by boli problémy,kludne sa spýtaj![]()
Giftzahn napísal:eee... z akvaroomu ... ja nebyvam v panelaku ...
Teraz mám totiž 2 ks rovnakých ,16-litrových nádržiek vedla seba.Otázka znie: Skúšal niekto z Vás urobiť takúto vec? Teda dve dotýkajúce sa mini vedla seba,ale optická finta je v tom,že to vyzerá ako jedno akva?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.