roko napísal:ja som mal taky isty problem neni som zrovna pc-fanatik.este mi povedz ze aku adresu napisem ako prijemcu mailu,dik!
salik napísal:http://picasa.google.com/intl/sk/
kenny napísal:tak takych programov je strasne vela. ja som pouzil len najpouzivanejsi, a pre man najoptimalnejsi sof na fotky. jasne ze existuju aj lacne resp. free softy.... IrfanWiew, JpegOtimizer,imager, image optimizer........... a kopu dalsich
nesmies sa hned toho chytit
To nieje dobre prirovnananie, lebo tank nie je urceny na vrabce ale Adobe Photoshop aj Corel Photopaint je prave na to urceny!johny napísal:Paci sa mi ako ludia pouzivaju na trivialne ukony komplexne drahe programy ktore ani nevedia pouzivat... To je ako keby chceli strielat vrabce tankom...
V pohode, diskutujemejohny napísal:Joko, neuraz sa, ale to co si napisal je BLBOST!!! a to prirovnanie bolo namieste...
Milos Gnida napísal: Ale aby som to teda ukoncil a nepisal off topic , pre akvaristu negrafika doporucujem acdsee , irfanview , alebo jacikov xnview a tam hladat funkciu "resize" / zmena velkosti / a nastavit požadovane pixely - rozlisenie .
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.