Mat tak tvoju vieru...Dusky napísal:aky je vas názor na získavanie vody do akvaria z prirodnej studnicky? chemicke zlozenie mi je suma fuk, mame kvalitnu vodu na svk, ...
Neviem o aku studnu ide (presne si to v svojom prispevku neurcil) takze neviem povedat ci tam tie tazke kovy mozu byt alebo nie (to ze tam piju ludia nie je az tak smerodajne. Vela ludi povazuje za pitnu vodu aj taku ktora nie je az tak celkom nezavadna). Tazke kovy sa do vody nemusia dostat iba kyslym dazdom... Ale tie tazke kovy som uviedol skor ako priklad, aby som vysvetlil preco nie je dobre podcenovat chemicke zlozenie.Dusky napísal:@martin_s ale joj tazke kovy istotne nie, lebo je to studnicke kde piju aj ludia, nema sa tam ako dostat tazke kovy, jedine kyslym dazdom alebo ako, a keby aj tak, potom by sa aj ludia otravili, vyviera to zpod zeme,
akurat mi vadi ze z vypusti kde tecie voda su riasy, cize sa mozu bunky rias dostat do akvarka, a naposledy som tam nasiel cierne ploskule, to ma hned presvedcilo ze to nebudem brat zo studnicky,
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.