luboss14 napísal:ja som tým mal celé sklo a nie len predné!!!
Spočiatku som skusil škrabku na riasi no nič,tak
som vyskúšal žiletku v pohode to s ňou išlo dole ,ale asi tak po mesiaci sa mi zase začal objavovať,získal som od jedného akvaristu radu aby som použil roztavený tekutý rašeľnik a pomohlo to!!!!
jabackhamko napísal:caute. taká vec sa mi deje, že nemôžem dostať vodný kameň, ktorý je stečený na vonkajšej strane skla. akvarko som zohnal od jedneho známeho a teda neviem ako dlho sú tie stečené fleky na skle. už som skúšal ocot ako tu mnohí z vás píšu, ale aj HCL ako píše skala, ale nič. mal som z toho všetkého iba brutálny smrad v izbe a problém je stále na tom istom mieste. nemáte ešte nejakú dobrú fintu? už si naozaj neviem rady.
Diky. čaute. JA
RuDe napísal:Dobre na to funguje aj Sera ph minus alebo iné upravovače ph
Besi801019 napísal:tiež som dostala akvarko ktoré je už staršie a je na nom vodný kamen.....problem je že to ničim nejde dole.......vyzera to ako keby bolo to už v tom skle vo vnutri pretože ho nieje ani prstom citit ked prejdem po skle proste čím to mam dať preč? ozaj nič nepomaha už som skušala sol, kys. citronovu, ocot, a dokonca aj pulirapid(na vonkajšej stene akva) a NIC...poradte pls!všade je ten vodny kamen na celom akva
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.