Ak tu môže niekto s čistým svedomím napísať, že filter je filtrom, len ak má na čele napísané Eheim, tak ja s čistým svedomím môžem tvrdiť, že je to hovadina a cielená reklama na hranici s pravidlami diskusie.
dedojozef napísal:Hooopy, do nikoho som sa neobul, nikoho nemenoval. Vyslovil som svoj názor.![]()
Ak tu môže niekto s čistým svedomím napísať, že filter je filtrom, len ak má na čele napísané Eheim, tak ja s čistým svedomím môžem tvrdiť, že je to hovadina a cielená reklama na hranici s pravidlami diskusie.
triscene napísal:no chalani. ja mam v 38icke Eheim 2211 a zniesol by kludne aj 2213 a tento by som supol do 20tky
2211 si neviem predstavit v 110inke ktoru ma pisanu v papieroch, to by bol fakt len vanok a nie filtracia ktora zanesie hnojivo a ziviny vsade a zaroven odfiltruje bordel.
sappa napísal:tak neviem ale ked som pozeral videa akvarii od takashiho amana nejaky extra silny prud sa mi v tych akvariach nezdal
ale v tomto som neni doma stale sa ucim
Milan666 napísal:Takasi Amano, (malý BOH" pri robení videá, fotiek môže niektoré filtre vypnúť, nerozmýšľal si nad tým?
Rovnako ako jeho výstavné minička môžu byť jednodňové záležitosti, chcel by som aspoň jedno jeho akvárium vidieť on-line cca pol roka, aby sme sa nedivili
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.