BOL napísal:ventil:
flasa + ventil kupena vo Weldshope na kriznej za cca 540 + 880 Sk.
dva tyzdne ficala bez problemov, potom som ju vecer nasiel prazdnu....
marlo napísal: ihlovy ventil od fy.Sera za 4500sk sa mi zda drahy{Predajna na Sancovej ulici v BA}
z kazdeho listu mi narastli take 4-5cm chlpy
Roman napísal:Ihlovy ventil som prave kupil na aquaristic.net za 13eur, este mam otvorenu objednavku chces aj ty jeden ?
kubrik napísal:
ktory presne je ten ihlovy ventil na tej stranke. neviem natolko po nemecky
BOL napísal:akvarko plne rias - z kazdeho listu mi narastli take 4-5cm chlpy, neviem co to je
dakujem
Roman napísal:Ihlovy ventil som prave kupil na www.aquaristic.net za 13eur, este mam otvorenu objednavku chces aj ty jeden ?
Roman napísal: postaci obycajna silikonova hadicka utiahnuta paskou. Na vystupe ihloveho ventilu uz je len hadicka a kamienok a ihlou regulujes pocet bubliniek.
To je fakt, ze prisavkam tie chlpy nechutia, ale prave tento vikend som pozoraval slimaka (klasicky zlty) ako tie chlpy zerie.
BOL napísal:asi pred tyzdnom mi "povolil" ventil na co2 flasi...vecer som zistil, ze z mojich cca 70 rybiek prezili 3 gubky...
vymenil som cca 90% vody.....
ROMAN napísal:www.aquaristic.net - objednavka
salik napísal:- davas si to posielat domov alebo mas niekoho "vonku"?
- ake sa plati u nas clo? podla hodnoty objednavky?
- ake su pravidla u aquaristic.net? (minimalna cenova objednavka/cena dodavky)
dik
jacik napísal:z kazdeho listu mi narastli take 4-5cm chlpy
aj ja som sa trapil s tymito riasami. mne pomohlo znizit dlzku osvetlenia. teraz mam uz len 10 hodin. a posunul som cas kedy sa ma osvetlenie vypnut, pretoze nejake zbytkove svetlo z izby (v mojom pripade do obednajsich hodin) svieti do akvaria aj ked je akvariove svetlo vypnute. predtym bolo 22.00 teraz 20.00.
pomohol aj maly mechanicky rotacny filter ale zda sa mi ze hlavne to svetlo.
ahoj
ps: rybkam nechutia. ani otocinclus affinitis ani ancistrus ....
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.