vykaly prisavnika

Všetko čo nezapadá do ostatných sekcií - rôzne problémy s chodom akvária, fotografovanie, pozadia....

vykaly prisavnika

Odoslaťod coma80 » 19 Jún 2012 12:34 pm

ahoj.chcel by som sa opytat,neviem ci je to standartne.po dvoch tyzdnoch ako som sa vratil z dovolenky moj prisamnik extremne vylucuje vykaly.s prepacenim cele akvarko je obkandene a stale za sebou taha snuru 2 az 3x dlhsiu ako je on sam(take hnedaste az zelene sfarbenie).cele 2 tyzdne sa mi o ryby staral moj kamos,ktory ich krmil.myslite,ze je to preto,lebo bol prekrmeny?dalsi problem je ten,ze v malom akvariu mi zhruba po mesiaci-dvoch vzdy prisavnik uhynie.len tak zo dna na den,bez znamok choroby.jedna sa o 20 l akva kde je len 6 neoniek a nic viac.prisavniky krmim tabletkou a zeleninou.akva cistim raz za 2 tyzdne.v mojom druhom 125 l akvariu problem nemam.mal som tam 2 prisavniky.momentalne jeden po mojom navrate(mensi)zdochol.bola to prva ryba ktora uhynula od zalozenia akvaria..(asi tak 4 mesiace)kamos mi povedal,ze ten vacsi na mensieho dost utocil a nechcel ho pustit do jaskyne.miesta na schovavanie v tom vacsom akvariu je dostatok+pravidelne robim testy vody v oboch akvariach a vsetko je v pohode.vsetky ostatne ryby su v pohode.
Obrázok používateľa
coma80

Obrázky: 0
Založený: 19 Jún 2012 12:16 pm

Reklama

Re: vykaly prisavnika

Odoslaťod Volodus » 19 Jún 2012 12:44 pm

Podla mojho skromneho nazoru je prisavnik prilis velka ryba na 20 litrov. 6 neoniek detto ...
Co sa tyka vykalov, tak sa spytaj kamarata kolko im tam toho sypal a hlavne co.
Volodus

Založený: 25 Aug 2009 12:43 pm

Odoslaťod coma80 » 19 Jún 2012 12:50 pm

akoze nemam problem ho presunut do velkeho akva,len sa bojim aby to nedopadlo ako posledne.nechal som mu na krmenie Tetra pro colour a king british Plecostomus tablet food(neviem ci su dostupne na slovenskom trhu)
Obrázok používateľa
coma80

Obrázky: 0
Založený: 19 Jún 2012 12:16 pm

Odoslaťod Luker13 » 19 Jún 2012 14:48 pm

len ho pekne presun
Obrázok používateľa
Luker13

Obrázky: 6
Založený: 12 Apr 2011 18:15 pm

Naspäť na Voľná diskusia

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.