bamma_boy napísal:pri to filtri ktorý máš, alebo v ňom, by si mal mať ten čierny predlžovací nástavec, v tom návode od "gogo" tretí obrázok od hora (počítajme aj tie s tými rybami).
Máš ho?
Ak hej tak choď do akvaristiky a mali by mať akvacit s dierou v ktorej je plastová trubička (ak nie nič sa nedeje ale dieru si budeš musieť spraviť sám!), molitán nasuň na čierny predlžovací dielec a je hotovo!![]()
bamma_boy napísal:no, veď to je to čo vravím.. kúp si molitán buď s dierou uprostred (najlepšie aj s plastovou trubičkou!) a nasuň na čierny diel![]()
AK, trubičku v molitáne mať nebudeš, zober hadicu napr. o priemere 12/16 (pozor, aby sa ti dala nasadiť na ten čierny kus) sprav do nej diery kol do kola v rozumných rozostupoch a jednoducho nasuň na molitán a filterAk budú otázky, pýtaj sa
Y2K napísal:Tak som dal na vasu radu a zaobstaral si biomolitany.
Jeden ma 6l druhy tak 3l.
Asi tam dam ten vacsi, aj ked je jemnejsi, co vy na to?
Jo a zatial sa mi nepodarilo prerobit Fan3 na tento molitan tak asi kupim origos tu cerpaciu hlavicu na to a bude....
Giftzahn napísal:Y2K napísal:Tak som dal na vasu radu a zaobstaral si biomolitany.
Jo a zatial sa mi nepodarilo prerobit Fan3 na tento molitan tak asi kupim origos tu cerpaciu hlavicu na to a bude....
njn, ked dojdem domov a nezabudnem ... mam hlavu s fan3 a biomolitanovu kocku .... nafotim ti ako sa to tam da napojit...nemusis nic prerabat...ide to uplne lahko
Y2K napísal:Giftzahn napísal:Y2K napísal:Tak som dal na vasu radu a zaobstaral si biomolitany.
njn, ked dojdem domov a nezabudnem ... mam hlavu s fan3 a biomolitanovu kocku .... nafotim ti ako sa to tam da napojit...nemusis nic prerabat...ide to uplne lahko
Taketo daco som potreboval
Sem s tym teda....
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.