Ja som prerabal dva mesiace dozadu zabehnute akva aj ked len 80l ale uz 2x a bez problemov, dokonca ryby boli mimo akva cely tyzden.
1. Kupil som plastovu krabicu najvacsiu aku mali z Jisku alebo hornbach, take tie priesvitne, cena tusim smiesnych 7e, teraz ju pouzivam na odkladanie akva techniky

2. Prepumpoval som vodu z akva do plastovej krabice, presunul a zapojil techniku, presunul korene, rastliny a zivu osadku.
Takto vies v pohode nechat ryby kludne aj tyzden, pripadne dlhsie. Normalne som ryby krmil a nemusel som ich davat do vane ktoru mozno budes potrebovat pouzivat. Takto krabicu mozes dat kam chces a kedze je plastova vies na nu uchytit v pohode hadice z externeho filtra. Ako pise. Robil som to tak uz 2x a bez najmensich problemov.
3. V klude som odsal komplet substrat z akva, mysli na to, ze ten vyziny moze byt riadne blato fakt ja som mal tropiku a to bolo ako glej zlepene cele pod strkom.
4. Akva som zalozil nanovo, naplnil cerstvou vodou a zapol som tam skimmer aby to ficalo zopar dni v pripade ak by som musel nieco zmenit alebo opravit.
5. Po par dnoch som presunul externy filter soat do akva a skimmer som dal so platovej krabice aby tocil vodu. Velke akva sa rychlo zabeh,o kedze filter bol zabehnuty a na druhy den som prekladal osadku do uz prerobeneho akva a vsetko uplne v pohodicke bez problemov.
Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk