Aqw3R napísal:ok, tak to teda fakt necham na odbornikovA este nejake tipy na sklenarstva, ci ine firmy, ktore sa tymto zaoberaju v ramci KE, by sa zisli
jacik napísal:Aqw3R, prid na najblizsie kosicke stretko, mame kontakt na kvalitneho sklenara v kosiciach.
arowana napísal:jacik napísal:Aqw3R, prid na najblizsie kosicke stretko, mame kontakt na kvalitneho sklenara v kosiciach.
Myslíš nejaké sklenárstvo, alebo iba súkromného fušera ?![]()
jacik napísal:arowana napísal:jacik napísal:Aqw3R, prid na najblizsie kosicke stretko, mame kontakt na kvalitneho sklenara v kosiciach.
Myslíš nejaké sklenárstvo, alebo iba súkromného fušera ?![]()
napisal som kvalitneho, viac na stretku.
arowana napísal: Výsostne NEodporúčam napr. p. L.Gála !!!
Izzy napísal:Áno, mám na mysli Petra K.
Aqw3R napísal:Zdar, chcem si zalozit akva a tak to vizera, ze lepenie akva necham na odbornikov. Nemate niekto o tomto prehlad v ramci Kosic? Kde robia akvaria na mieru a za rozumnu cenu?
A len taka podotazka. Keby som sa nakoniec rozhodol, ze si ho predsa len polepim doma, je to vazne problematicke? Chcem rohove (pentagon), kde dve najdhlsie strany maju cca 80 cm, bocne kridla cca 30 cm a vyska asi 50 cm.
Za kazde info budem vdacny...
Hugo112 napísal:Ja by som sa chcel opýtať, či náhodou neviete o niekom,kto by mi kvalitne zlepil cca 320 l akva v Prešove a okolí(nechcem kvôli tomu zakladať novú tému, preto sa radšej opýtam tu, keďže riešim podobný problém), resp. mohli by ste mi poslať napr. na ss kontakt na tohto kvalitného sklenára?
arowana napísal:Nádrž týchto rozmerov a tvarov nechaj na tých, ktorý už majú niečo za sebou, pri tej cene sa ti neopletí aj tak nejakou ušetrenou korunou riskovať.
Ig napísal:arowana napísal:Nádrž týchto rozmerov a tvarov nechaj na tých, ktorý už majú niečo za sebou, pri tej cene sa ti neopletí aj tak nejakou ušetrenou korunou riskovať.
Vcom je komplikacia oproti normalnemu kvadru ??? (aj ked rozmerov napr. 200*60*60)![]()
![]()
![]()
(dosadanie hran, vystuze
, ....)
Aqw3R napísal:Nuz, ked to tu tak citam, tak normalne vaham, ci sa do toho pentagonu vobec pustat...Ale ked mne by doma najviac vyhovoval tento tvar... Na to stretko rad pridem, len by som potreboval vediet, kedy a kde to bude. Je nejake miesto, kde sa daju o tychto stretkach ziskat viac informacii?
Inac, kamos Ejo pred casom chodieval na tieto stretka a stazoval sa akurat na to, ze sa vzdy uplne ozral
jacik napísal:... stretko bude, vzdy ho oznamujeme aspon tyzden dopredu...
tu na fore akva.sk. poslem ti ss az to bude aktualne.Aqw3R napísal:jacik napísal:... stretko bude, vzdy ho oznamujeme aspon tyzden dopredu...
Ok, parada, ale kde to oznamujete? Ja len aby som to neprehliadol.
arowana napísal:Izzy napísal:Áno, mám na mysli Petra K.
No to je asi jediný v širokom okolí, koho práca nie len kvalitná, ale aj estetická.![]()
jacik napísal:janko, s menami firiem a osob nie je problem. iba respektujeme to, ze pan Klema si neprial robenie reklamy tymto sposobom. preto ani kontakt na neho nezverejnujeme.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.