Tak to ses tam určitě dočetl taky to, že gupky a přísavníci do 15 l miniakvária nepatřípatres napísal:Cital som na klubakva.sk ako zalozit miny akva a reporterka napisala ze filter ELIT mini pouzila v 70L akve na minime a ze to narobilo pekne prudy.
Raviolka napísal:20 W je moc, já svítím na podobně velká akvária jen 8-9 W. A rostlinám se daří.
Ta Limnophilla sessiliflora je výborná, roste rychle a odčerpává tak živiny a není náročná... Hygrophila corymbosa má moc velké listy na miniakvárium. Zkus třeba kryptokoryny (nějakou menší varietu C. wendtii), nebo Echinodorus quadricostatus, Sagittaria subulata, Anubias barteri var. nana... a vůbec, jaké rostliny bych doporučovala jsem napsala právě v tom časopise KLUBu.AKVA.SKPopřemýšlej nad těmi rybami, dlouhodobě to s tvým miniakváriem nevypadá zrovna ideálně
patres napísal:Aha rozumiem a co by som mohol dat dnu do toho priestoru myslis nejake hnojivo?Lenze ked som sa tu pytal na hnojivo tak mali dva druhy tekutych na rastlinky(iba dva druhy)Ku tomu prisavnikovi ta zenska vravela ze tento druh by mal narast max. 6 cm je to taky hyperaktyvny rychloplavajuci ak najdem meno poslem(mal by som to vediet co mam v akve vsak?)ale ja som uplny zelenac
martin_s napísal:No tak tento druh skutocne nenarastie do moc velkych rozmerov.
Myslela jsem kostku molitanu, kterou nasadíš na filtr (tak aby byla voda nasávaná skrz ní). Te "foltrační náplň" co je uvnitř je skutečně miniaturní a navíc je to zbytečně hrubý materiál, ten prostor by se dal využít lépe.
DemiJohn napísal:Raviolka napisala:Myslela jsem kostku molitanu, kterou nasadíš na filtr (tak aby byla voda nasávaná skrz ní). Te "foltrační náplň" co je uvnitř je skutečně miniaturní a navíc je to zbytečně hrubý materiál, ten prostor by se dal využít lépe.
Rad by som sa spytal ako presne si to myslela ako mozem nasadit pridavny molitan na ten filter? on je cely oplastovany a nasavanie je riesene cez mirezky na prednej strane... Mozes prosim poslat nejake foto?
Ako by sa dal ten priestor vyuzit lepsie?
Dakujem
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.