Mrzí ma len to že akva nemá o 30cm viac, takto to proporčne nesedí a veľkosť materiálu si tiež pýta väčšiu nádrž takže v hlave mám stále chrobáka ktorý nedá pokoj
Stewie, ja mám stále rovnaký pocit, že je to skrátka priveľké (korene), a ty si si to chcel silou mocou nacpať do tej 60tky.
Ja si myslím, že máš talent a dokážeš urobiť aj niečo šmakovné, ale ak sa neurazíš, myslím, že toto to úplne nie je a viem že máš taký pocit aj ty. Viem, že to ešte nie je dorastené atď, ale skrátka nemá to tú šťavu. Možno by sa ti zišiel reštart v podobe nového zakladania a úplne iných korienkov, ale keďže si prerábal nedávno, nechcem rýpať.
Ale aby si nemal pocit, že len kritizujem, tak to chcem aj pochváliť, lebo je to naozaj vcelku pekné. Tiež si treba uvedomiť, že toto je už scaperská debata a ty už vlastne všetko ovládaš, takže máš môj rešpekt. Ja nechcem byť ten, ktorý sám neurobí pekné akva a len kritizuje, skrátka povedané, akva sa mi páči. Ale máš na viac. Držím prsty a nech ti to rastie, sledujem.