akvarko funguje,
jeden problem vsak neustale pretrvava: cierna stetinkova....nie a nie sa jej zbavit....pricinu skutocne nepoznam,
cca 3 tyzdne dozadu som doplnil do filtra seachem matrix....vysledky zatial nepozorujem, samozrejme som necakal zazraky ale usudil som, ze potrebujem viac prospesnych bakterii vo filtri.....mal som tam viac menej len spongie a cierne gulicky co su obsahom balenia
skusam aj excel, vymeny vody, na chvilu sa to stabilizuje ale par dni nevymenim vodu a mam dojem, ze ju vidim na novych miestach.....
najviac trpia asi bucephalandry....na tych ich hranach listov to niekedy riesim radikalne....striham ich cele prec....
az mi to je luto......chcem este toto akva zachovat, ale uvidim dokedy.....a ak raz pride zmena, tak urcite optiwhite hrubka 6 mm a nejaky novy scape s frodo stone....zatial vsak chcem aby to bola buducnost.....
aktualna foto v prilohe....ono to vyzera fajn, ale drobnosti ma zlostia a drzim ich neustale na uzde....
ciste teoreticky: ak by som chcel zachovat krasne bucephalandry tak ich kupem narychlo v roztoku savo: voda 1:1 a velmi kratko....to len predbezne zistujem, chcem vediet ako aspon na 99 % eliminujem veci, tak, aby sa nepreniesli do ineho akva....dikes
p.s. vincentovi sa ospravedlnujem za nedokonalu fotecku

(ak tuto temu vobec navstivi)