od Seraph » 27 Mar 2020 20:39 pm
Doslo k istym zmenam, hodim aj jednu fotecku, v tejto karantene mam ale kopec casu na starostlivost o akva:
zmena c. 1: uz nedavam burciak, po dlhej dobe som sa na to vykaslal, zatial ziadne negativne dopady, skor by som povedal, ze pozitivne, vtedy bolo toho CO2 vo vode dost, ale nesvietil som zrejme dostatocne,
zmena c. 2: Lobelia cardinalis, ktoru vidno na predchadzajucich fotkach a tahala sa v strede akva az k hladine, tak isla von uz davnejsie, na fotke vidno tu zmenu....
bucephalandry krasne rastu, akurat mi robia starosti dierky na listoch a uz sam neviem ci malo K alebo chuti malym slimacikom, ale netyka sa to vsetkych buciek, hlavne jednej nalavo....
dnes som cistiltrosku hadice, ale po znovu nainstalovani, zacal filter divne zblnkotat, takze po 15 min som sa rozhodol zobrat aj filter aj hadice do vane a kompletne to precistit a znova donho natiahnut vodu, uz si ide tichucko ako predtym...
problemy ktore su trvale a drzim ich na uzde:
1. kdesi cosi male zablesky stetinky
2. zelena vlaknita je v norme, drzi sa vylucne v machu, davam denne easy carbo a jej rast sa myslim stabilizoval.....mam ju ale stale
3. kazdy den rucne vyberiem asi 30-40 malych kotuliek (alebo co to je) a snazim sa ich pocet a rozmnozovanie aspon takto limitovat
- Prílohy
-