ritmo napísal:K diskusii Fúúúúúj sklamanie sa nebudem vyjadrovat - na to som tu prilis kratko
Ale celkovo sa k stranke akva.sk vyjadrim
Forum je dobre, sem tam sa trochu odboci od temy a sem tam niekto zalozi temu s divnym nazvom a tak ale az na temu Fúúúúúj sklamanie a mozno adusine akva je to fajn
Zatial som cez forum vzdy nasiel pomoc alebo odpoved na otazku a ked nie tak aspon snaha bola
dalsia dobra vec na fore je to ze "zije" tj. ma hadam okolo 100 prispevkov denne a to znamena ze ked napisem otazku, odpoved sa dozviem rychlo a to je dost podstane na inych forach sa mi to nestalo (ale musim povedat ze som ich az tak vela nepreliezol)
Preto NEKAZTE TO CO JE NA AKVA.SK DOBRE prispevkami ako v Fúúúúúj sklamanie
aj mne ritmo, ja s marlom tu uz nemame co napisat, od vas nieco sporadicky pride, nieco bolo naslubovane..ale myslim ze to podstane si clovek najde na fore, ak nie, opyta saritmo napísal:..Inak na akva.sk mi chyba viac clankov..
ivo napísal:..Na tejto stránke by mohol existovať register akvariových rýb ( aj rastlín )..
http://www.akva.sk/viewtopic.php?p=6070#6070, plati to co som tu uz spomenul pred rokom, ak mate peknu fotku rybky, vlozte ju do albumu, kto ma otazku, moze sa tam spytat, popripade zalozit na fore temu o rybke ktora vas zaujima, ale ako to vacsinou byva, tema sa rychlo zvrtne na cokolvek ine a tak by tomu aj bolo v nakej speci databaze ryb, ale ak niekto velmi chce a je sikovny, prosim, skuste nieco "zmajstrovat", ak bude vysledny produkt fajn, nie je problem to spustitritmo napísal:..mozno (urcite) by sa hodila aj nejaka databaza rastlin, rybiek a inych akva organizmov...
ss nie su chat, myslim ze 20 prij./20 odosl./5 ulozenych ss na sporadicku komunikaciu staciwu-tan napísal:..mam len jednu vyhradu k tejto stranke - zvacsenie priestoru na sukromne spravy
marlo napísal:Mozno sa to nezda ale aj takato obycajna sukromna stranka si vyzaduje nejaky cas na udrzbu a chod.A to nevravim ze to vsetko aj nieco stoji.No a casu z nas nikto nema na rozdavanie takze sa to vsetko snazime robit v ramci nasich moznosti a schopnosti.
skala napísal:je lepsie najst ine zdroje informacii. aj na webe ich je viacero.
skala napísal:okrem toho emkac, existuju aj knizky. viem, mozes namietat, ze niektore veci ti nebudu suhlasit. na to je ale prave forum skvele, uvedies nejaky povedzme citat a zacne polemika.
emkac napísal:
Vies, v tomto som konzervativny - som verny. Som tu na www.akva.sk. Nechcem ist na ine www, mozno su aj lepsie, neviem, nepoznam. Ale ked som uz raz tu, tak som tu.
Nemam dovod ist hladat nieco ine niekde inde.
Mozno je to chyba, ale ak by tak rozmyslali vsteci, vsetci by isli na stranku www.supervsetkytemyoakvariach.sk, tak by tu nezostal okrem adminov nik.
A este jedna vec. Nemam rad protichodne informacie.
Uvedomujem si, co je to za robotu, taketo nieco robit.
Ale vacsina novych kniziek je gyc, t.j. velka obrazkova knizka plna pestrych farieb. Ak by ste mi poradili nejaku novsiu knihu, kde poznaju nove technicke pomocky, a je tam udrzba, budem rad. Ale... vlastne neradte. Skusim nieco najst vo fore Literatura. A potom sa pripadne spytam.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.