Otváram tému na hodnotenie kupcov na burza.akva.sk, lebo síce je tam možnosť ohodnotiť predajcu, ale chýba možnosť hodnotenia zo strany predajcu, teda hodnotenie kupcov.
Samozrejme, pozitívne hodnotenie by moc nemalo zmysel, lebo ak zaplatí, alebo v prípade výmeny pošle to a v takej kvalite, v takom množstve, ako ste sa dohodli, tak to je OK, to ešte nie je nič extra
Začnem skôr svojou negatívnou skúsenosťou
Predával som ampulárie s možnosťou výmeny. Veľa sa predalo, niečo sa vymenilo. No a jedna výmena bola bohužial jednostranná

Ja som poslal svoju časť, ale pán Igrici (
marek.igrici @ zoznam.sk) svoju časť dohody nikdy nesplnil. Stále sluboval, že pošle zajtra, pošle budúci týždeň, vyhováral sa, že neni doma, potom bol vraj na služobke, až asi po mesiaci prestal vôbec komunikovať. Mohlo sa stať, že pán Igrici je naozaj strašne zaneprázdnený človek, nemá čas a je to v úplnom poriadku. Ale potom si má aj svoje akvaristické aktivity prispôsobiť tomu a
neslubovať niečo, čo zjavne nedokáže splniť.
Nehovorím, že by ma to finančne, alebo inak zruinovalo, ale proste idea fóra a zymsel burzy je taká, že si vlastne predávame, vymieňame svoje nadbytky medzi sebou, nezištne... a nieže sa blamovať kvoli blbým 20 slimákom... hanba!!!