hans12 napísal:Nejako sa nám burza akosi zvrhla,keď to bolo na tejto povodnej stránke bolo to omnoho lepšie,takto je to oveľa neosobnejšie.Vidím,že burza už nie je len o akvaristike,ale dokonca aj o nejakej pochybnej hudobnej produkcií.Veď posúďte sami:
http://www.burza.akva.sk/detail.php?id= ... 83a09726d2
Tony150 napísal:Bolo by fajn, keby burza fungovala nielen na princípe „predám a zarobím“, ale hlavne na princípe darovania/výmeny/predaja za symbolickú cenu inému akvaristovi, ktorému to pomôže. Keď napríklad nejakému študákovi ponúknete 10 malých gupiek za 50 korún, rád si pre ne príde až ku vám domov. Alebo keď vám za tých 50 korún kúpi v Zoodome mrazené patentky, určite sa domácim miláčikom zavďačíte viac, ako tými malými gupkami. Rastliny to isté, ja ich vyhodím, druhý ich kupuje po 60 – 80 korún v obchode
martin_s napísal:Tony na burza.akva.sk je aj sekcia darujem
Norman napísal:Tony150: Prepac, ale s tvojimi nazormi na darovanie nesuhlasim, mam totizto caste osobne skusenosti, ze "studak" ktoremu rad darujem nejake prebytky si ich nevezme pokial mu ich nedonesiem najlepsie az domov a rastlinky mu v akvarku sam neposadim a pomaly mu ich nebudem chodit denne hnojit
Cest vynimkam, ale tento narod nevie ani len prijimat dary slusne a s vdakou
barky napísal:Co sa BA tyka - viem ze uzivatel Spectre este z fora akvaria.sk viedol jeden kruzok, ale nemam nanho ziaden kontakt.
salik napísal:Norman napísal:Tony150: Prepac, ale s tvojimi nazormi na darovanie nesuhlasim, mam totizto caste osobne skusenosti, ze "studak" ktoremu rad darujem nejake prebytky si ich nevezme pokial mu ich nedonesiem najlepsie az domov a rastlinky mu v akvarku sam neposadim a pomaly mu ich nebudem chodit denne hnojit
Cest vynimkam, ale tento narod nevie ani len prijimat dary slusne a s vdakou
tak pod toto sa podpisem aj ja, rovnake skusenosti, dokonca som sa par krat dal nahovorit poslat rast. balikom...zabalit/vystat radu na poste/zaplatil...a ani @ neprisiel
bettina napísal:Vazeni akvaristi,
oznamujem Vam ze koncim so samaritanskou cinnostou, nakolko dnesni ludia si myslia, ze ked Vam niekto nieco daruje, tak Vam ma aj volat na vlastne naklady, ma cakat na mieste, na ktore dotycny nikdy nepride, ale tesne predtym Vam posle mail, v ktorom sucho povie: sorry nieco mi do toho prislo. A ja ako taka p.. si zariadim cas, vylovim rastliny...
Alebo dalsi pacient Vam posle sms-ku v to rano, ked sa mame stretnut, ze nemoze a zase ja ako taka p... rano skoro vstanem vylovim rastliny - este mu dam do balicka aj nejake navyse a zase nic..
Asi si neuvedomujete, ze teraz tie rastlinky skoncia bohuzial v kosi.
(su to sice iba rychlorastuce bezne kupitelne, ale aj tak mi je ich riadne luto, nakolko mali u mna dobry zivot a mohla som ich radsej odniest do nejakej akvaristiky, kde by som dostala za ne napr. nejake krmivo - a aj keby nie, aspon by mohli prezit)
Nuz vazeni, mna uz toto nebavi - nabuduce to spravim tak, ze vyhlasim ze ich predavam za 1000 Sk a asi si ich budete viac vazit???!!!!
bettina napísal:No neviem Laci, ale urcite takymto exotom nedam svoju adresu a to iste by sa opakovalo, ze by som ich nakoniec cakala zas u mna doma.
V dnesnej dobe si ludia nic nevazia - skoda.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.